Lütfen acil bilgi verirmisiniz

djjdndmsms

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
40
5
1
21
Kızlar 36 haftalık gebeyim akşam olunca karnım sanki olur ya birşeyi avucunuzda tüm gücümüzle sıkarsiniz öyle bir ağrı giriyor karnımın altına doğru ndn oluyor lütfen geri dönüş yapar mısınız??

Merhaba yalancı doğum sancısı gibi birşey olabilir mi ?

Bende 27 hafta içindeyim sadece sol kalçama ağrı oluyor ve zor geçiyor kalkamıyorum resmen vücut doğuma hazırlıyor denildi ne kadar doğru bilmiyorum yorumları takip edeyim belki yazan olur

Sancı nedir hiç hissetmedim bilmiyorum 1 hamilelikte sancı çekmeden doğum yaptm ama bu gebelikte böyle oluyor 3 gündür anlamadm bende
Ya benimki ilk bebek o yüzden ben hiç bilmiyorum Allah nasip ederse yaşayacağım ama en doğrusu siz bir doktora başvurun tabiki ne olur olmaz

Tabikii en doğrusunu doktordan öğrenebilirsiniz. Bazılarının erken doğum belirtisidir bu zira ilk hamileliğim 36+3 te acil sezaryanla sonuclandi. Aşırı kasılmalarım vardı ve bende yumruk gibi kasılma ve ağrım var diyordum.

Kasılmalar nst ye bağlanınca çıkıyormuydu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…