Lutfen acil cevap hamilamiyim

Yusra91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
1.019
393
43
Henüz adetime on gün falan var ama ben dayanamdim test yaptım ilk baktığımda bişey yoktu daha sonra baktığımda silik çizgi gördüm bu şekilde.tecrübeli olanlar cevap yazabilirmi durum nedir.başına gelen varmı

Eklentiler

• PhotoGrid_1472282059374.webp
    PhotoGrid_1472282059374.webp
    3 KB · Görüntüleme: 291
Yok daha iki haftadır deniyorduk zaten ben dayanamayıp test yaptım on gün var daha adetime

Bence bir test daha yap yada kan testi yaptır kesin sonuç

Haftasonuna denk geldi kan testi yapamoyorumda merak ediyorum.ama bi test daha alıp yapayım bari

Test hatali degilse eger hamilesin canim
Bayagi erken sonuc vermis cunku
En garantisi kan testi ;)

Canım bana test bozuk gibi geldi. 10 gün varken bu kadar koyu bi kırmızı çıkmaz, ve çizgi net değil dağılmış. Adetine 3-4 kala erken gebelik testi yapabilirsin canım, hayırlısı olsun inşallah vardır meleğin

Hayırlısıyla inşallah vardır bişey haftasonuna denk geldi gidemiyorumda doktora. Eşime test alalım bidaha diyorum o da çok takiyosun kafana diyor. Pzts doktora gidersin diyor

Haftasonuna denk geldi kan testi yapamoyorumda merak ediyorum.ama bi test daha alıp yapayım bari

Özel hastaneler haftasonuda yapıyorlar imkanın varsa.
Testten emin olamadım açıkcası bir garip görünüyor sanki. 2 haftadır denemişsiniz. Daha önce deneme yoksa bukadar erken sonuç vermeside garip

Erken yumurtladi isen evet testin dogruluk payi var canim...
Eger duzenli adet goruyorsan buyuk ihtimal test bozuk...
Normalde yumurta yuvalanma ve tutunma asamasinda bhcg hemen salgilanmaz diye biliyorum...
Salgilansada bu kadar erkenden idrar testinde cikmaz...
Kendini bu ihtimale de alistir diye yazmak istedim canim...
Ins. Hamilesindir ♡

1ay denedik olmadı.doktora gitmiştim prolaktin yüksek çıkmıştı.hatta ultrasonda baktı bişey yoktu zaten adetim yeni bitmişti o zaman .prolaktin için dostinex verdi iki haftadır kullanıyorum o da etkili bir ilaç kimisi hatta onu kullanırken hamile kalmayın diyor hatta ilacın içerisinde çocuk düşünmeye 1 Ay sonra başlayın yazıyor. Ama doktor korunmana gerek yok öğrenince ilacı hemen bırak gel dedi. O yüzden testi yapmakta acele ettim.çünkü bu ilaç bebeğe zarar verebilir diye düşündüm. İlacı haftada bir kullanıyordum.normalde çarşamba 3.yu iccektim. Neyse artık hayırlısı bakalım

Henüz adetime on gün falan var ama ben dayanamdim test yaptım ilk baktığımda bişey yoktu daha sonra baktığımda silik çizgi gördüm bu şekilde.tecrübeli olanlar cevap yazabilirmi durum nedir.başına gelen varmı
test bozuk gibi gözüküyor :(( sanırım bir de fazla idrar damlatmışsınız 2.çizgi t nin tam altında olmalı,bir tane daha yapmakta fayda var,hayırlısı olsun hakkınızda

1ay denedik olmadı.doktora gitmiştim prolaktin yüksek çıkmıştı.hatta ultrasonda baktı bişey yoktu zaten adetim yeni bitmişti o zaman .prolaktin için dostinex verdi iki haftadır kullanıyorum o da etkili bir ilaç kimisi hatta onu kullanırken hamile kalmayın diyor hatta ilacın içerisinde çocuk düşünmeye 1 Ay sonra başlayın yazıyor. Ama doktor korunmana gerek yok öğrenince ilacı hemen bırak gel dedi. O yüzden testi yapmakta acele ettim.çünkü bu ilaç bebeğe zarar verebilir diye düşündüm. İlacı haftada bir kullanıyordum.normalde çarşamba 3.yu iccektim. Neyse artık hayırlısı bakalım
Madem ilaci birakman gerekiyor git hemen acile bi b-hgc yaptir mutlaka. Durumu anlat yaparlar, baktin devlet acil yapmiyor hemen özel acile git. Adetin biter bitmez hamile kaldiysan cikmis olabilir. Rabbim gonlune gore versin :)

Teste fazla idrar damlatmakla bileylerin bozulduğu anlamına gelmiyor ben hamile halduğımda adetıme 4 5gun falan vardı idrarda fazlasınan damlatmıştıö pozitiv çıkmıştı böylelikle bir çok test yaptım hepsındede fazla idrar damlatdım bişeycik olmadı... İnşAllah hamilesindir ama adetin gecikince yapınca daha rahat oluyor insan o yüzden ya kan testi yaptır yada adetinin zamanını bekle) hayırlısı olur inşAllah

Teste fazla idrar damlatmakla bileylerin bozulduğu anlamına gelmiyor ben hamile halduğımda adetıme 4 5gun falan vardı idrarda fazlasınan damlatmıştıö pozitiv çıkmıştı böylelikle bir çok test yaptım hepsındede fazla idrar damlatdım bişeycik olmadı... İnşAllah hamilesindir ama adetin gecikince yapınca daha rahat oluyor insan o yüzden ya kan testi yaptır yada adetinin zamanını bekle) hayırlısı olur inşAllah
İnşallah canım ya..

Testte pozitif gorunuyor canım ama çok erken sanki ... Hafta sonu elbette ama özel hastanelerde yapılıyor bulundgm yerde 20 liraya yaptırmıştım ben hayırlısı olsun.

Devlet hast.acile gidip idrar testi yapip pozitifi gordugunu soyle ve ilac kullanmayi birakman gerektigi icin acil b-hcg dogrulamasi gerektigini bildir. Yaparlar bence...

benim çok silikti adetime 10 gün kala yapmıştım ve şuan hamileyim

Back
X