Lutfen acil cevap hamilamiyim

canım bi de benimkine bakar mısın sence? adetime 5 gün var göğüslerimde hassasiyet var bi de mide bulantısı var ama adetten önce de oluyo ya bunlar kararsız kaldım ya :KK43:
Ben göremedim canım ama adet tarihine geçsin ondan sonra yap daha garanti olur.Ben adetime on gün kala yaptım silik çizgi net olduğu halde kanda negatif çıktı canim

Ben göremedim canım ama adet tarihine geçsin ondan sonra yap daha garanti olur.Ben adetime on gün kala yaptım silik çizgi net olduğu halde kanda negatif çıktı canim
ya anlamıyorum biz bu testlere nasıl güveneceğiz on gün kala bile silik çıkıp sonra negatif olabiliyor...

geçen ay ve bi önceki ay değişik markalarda olan testlerde sabah ilk idrarla yaptığım testlerimde ilk 5 dakka hiç bi çizgi görememiş aradan bir saat geçince 2 cizgi bariz belli oluyordu hep bi umut acaba varmı diye işimden gücümden oluyordum bebek varsa bişey olmasın diye ama o sonradan çıkan cizgiler hep yanlış ve ben günümde adet oluyorum test kuruyunca izini belli ediyor bide idrarınız asitliyse iyice belli oluyor gününüzü bekleyin derim 10 günde baya bi erken üstelik en geç 6 veya 5 günde silik cizgi görünebiliyor çünkü döllenme 3. haftaya tekabul ediyor 3. haftanın içerisinde silik cizgiyi görebiliyoruz inşallahta hamilesin ben yanılmış olayım dualarım seninle
Döllenme 3.haftaya tekabul ediyor demişsin ya canım, ondan umutlandım ben de, 16-17 ağustosta çalıştık, yumurtam çatlamak üzereydi. Sonra birdaha çalışamadık. 31 ağustos da adet olmam gerekti ama olmadım, 5 gün geçince5 ağustosda kan verdim0. 1 çıktı. 3.haftaya tekabül ediyorsa, 6-7 ağustosta mı anca çıkmaya başlar kanda? Hala kırmızılar gelmedi, biraz daha beklesem mi söktürücü içmek için?

Döllenme 3.haftaya tekabul ediyor demişsin ya canım, ondan umutlandım ben de, 16-17 ağustosta çalıştık, yumurtam çatlamak üzereydi. Sonra birdaha çalışamadık. 31 ağustos da adet olmam gerekti ama olmadım, 5 gün geçince5 ağustosda kan verdim0. 1 çıktı. 3.haftaya tekabül ediyorsa, 6-7 ağustosta mı anca çıkmaya başlar kanda? Hala kırmızılar gelmedi, biraz daha beklesem mi söktürücü içmek için?
canım az daha bekle derim Geç Döllenme olmuş olabilir arkadaşımın adetine 4 gün kala hamile kaldı ve şu an bebeği var bekle biraz daha

benim arkadaşımdada aynı bu şekildeydi hayatım... ve hamile olduğunu öğrendi hayrlı olsun inşallahöyledir

Henüz adetime on gün falan var ama ben dayanamdim test yaptım ilk baktığımda bişey yoktu daha sonra baktığımda silik çizgi gördüm bu şekilde.tecrübeli olanlar cevap yazabilirmi durum nedir.başına gelen varmı
Hamilesin canim benim bende adetime 10 gün kala test yaptım pozitif çıktı gecenin bi yarısı hastaneye koştum pozitif çıktı özel hastaneler hafta sonu da kan testi yapıyor aklında bulunsun sgk li isen yada eşinden faydalaniyorsan 30 liraya yaptırırsin en fazla gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin

Hamilesin canim benim bende adetime 10 gün kala test yaptım pozitif çıktı gecenin bi yarısı hastaneye koştum pozitif çıktı özel hastaneler hafta sonu da kan testi yapıyor aklında bulunsun sgk li isen yada eşinden faydalaniyorsan 30 liraya yaptırırsin en fazla gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin
Malesef canım ya hamile değilmişim.hormonlardaki değişimden yada enfeksiyon dan olabilir dedi doktor.kanda hcg 1.20 çıktı.

canım az daha bekle derim Geç Döllenme olmuş olabilir arkadaşımın adetine 4 gün kala hamile kaldı ve şu an bebeği var bekle biraz daha
Bugün şüpheli ilişkinin üstünden 25 gün geçmiş.. Sat dan 38 gün geçmiş.. Hamile olsam çıkardı heralde ya, bugün söktürücü içmeye karae vermiştim, şimdi okuyunca sizi, biraz daha beklesem mi acaba?? :(

Bizim tek ilişki oldu, bidaha olmadı. O yüzden adetime yakın yumurtlamış bile olsam boş geçti yani.. Ne yapsam bilemedim

Back
X