Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
menegonu 3 ay kullandım hiçbir faydasını görmedim faydasını görenide bilmiyorum
fsh problemim var ilk 2 ay klomen + 1 toz 1 su menegon kullandım 2 yumurta oluştu
3.ay sadece klomen kullandım 4 yumurta oluştu
4.ay gonalf +2toz 2 su menegon kullandım 4 yumurta oluştu aşılama yapıldı malesef sonuç alamadık
slm bende menagon kullandım 1,5 kutu hemen gelişti yumurtam 3, aşılamam cuma gunu yapıldı şimdi beklemedeyim hepimiz için hayırlısı canm
canım fsh de nasıl problem var benim fsh 1.1 çıktı iyi mi kötü mü acaba.hakkımızda hayırlısı ilgin için tşk ederim kaç tane aşılama yapıldı benim bu ilk olcak eğer yumurtam gelişirse tabi.ilgin için tşk ederim...
fsh yüksek 12.5
1 kez aşılama yapıldı geçen ay aşılama yapıldı malesef olmadı
filizcim yanlış anlamadıysam 3 yumurtan mı gelişti aşılaman ilk mi?inşallah tutar ve bebişlerimiz en kısa sürede gelir bize.ben de pko var sende sorun neydi?450 lik gonalf kullandım işe yaramadı şimdide menegon kullanıyorum bakalım salı günü kontrolüm var ne dicek doktorum hakkımızda hayırlısı hoşçakal
slm benım 3. aşılamamdı bu ay 4. yapılacak menogon 75 lık kullanıyorum bu ay hıç umudum yok tek yumurtam gelıştı sadece hayırlısı tabı rabbım verrse olur inşallah vaktı geldıyse rabbım hepımıze versın tez zamanda inşallah.