• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen acil cevap menegon kullanıp yumurtalıkları büyüyenler yardım etsin...

YS88

Gel Mucizem Ne olur :(
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.522
6
116
Afyon
ARKADAŞLAR MENEGON KULLANIPTA YUMURTALIKLARI BÜYÜYEN VAR MI?PKOLUYUM GONALF KULLANDIM İŞE YARAMADI ŞİMDİ MENEGONA BAŞLADIM LÜTFEN YARDIM EDİN DESTEĞİNİZE İHTİYACIM VARRRR....:gitme::enbuyukkk:

cnm ben 4 kutu kullandım menogon bi tane yumurtam oldu 23 mm ama hamile kalamadım

CANIM TEŞEKKÜR EDERıM YARDIMCI OLDUĞUN ıÇıN BENıM DAHA HıÇ YUMURTAM GELıŞMEDı SENDE Mı PKOLUSUN.VE 1 AYDa mı 4 kutu kullandın?kaçlık vurundun ben gonalf kullandım 450 lik gelişmedi şimdi ,ise menegonla devam edeceğim.tekrar tşk ederim sağolasın allah ikimize ve isteyen herkese bebek nasip etsin...:ecrin_bebek:

cnm pco değilim bende yumurta tembelliği var evet 1 ayda 4 kutu vurulndum menogon gonalf'dan farklı bi kutuda 5 ampul var yani toplamda 20 tane vurundum "arkadaşıma dua" topiğine gel birbirimize salavat getirip dua ediyoruz sende adını yaz

slm bende menagon kullandım 1,5 kutu hemen gelişti yumurtam 3, aşılamam cuma gunu yapıldı şimdi beklemedeyim hepimiz için hayırlısı canm

menegonu 3 ay kullandım hiçbir faydasını görmedim faydasını görenide bilmiyorum
fsh problemim var ilk 2 ay klomen + 1 toz 1 su menegon kullandım 2 yumurta oluştu
3.ay sadece klomen kullandım 4 yumurta oluştu
4.ay gonalf +2toz 2 su menegon kullandım 4 yumurta oluştu aşılama yapıldı malesef sonuç alamadık

menegonu 3 ay kullandım hiçbir faydasını görmedim faydasını görenide bilmiyorum
fsh problemim var ilk 2 ay klomen + 1 toz 1 su menegon kullandım 2 yumurta oluştu
3.ay sadece klomen kullandım 4 yumurta oluştu
4.ay gonalf +2toz 2 su menegon kullandım 4 yumurta oluştu aşılama yapıldı malesef sonuç alamadık

canım fsh de nasıl problem var benim fsh 1.1 çıktı iyi mi kötü mü acaba.hakkımızda hayırlısı ilgin için tşk ederim kaç tane aşılama yapıldı benim bu ilk olcak eğer yumurtam gelişirse tabi.ilgin için tşk ederim...

slm bende menagon kullandım 1,5 kutu hemen gelişti yumurtam 3, aşılamam cuma gunu yapıldı şimdi beklemedeyim hepimiz için hayırlısı canm

filizcim yanlış anlamadıysam 3 yumurtan mı gelişti aşılaman ilk mi?inşallah tutar ve bebişlerimiz en kısa sürede gelir bize.ben de pko var sende sorun neydi?450 lik gonalf kullandım işe yaramadı şimdide menegon kullanıyorum bakalım salı günü kontrolüm var ne dicek doktorum hakkımızda hayırlısı hoşçakal

canım fsh de nasıl problem var benim fsh 1.1 çıktı iyi mi kötü mü acaba.hakkımızda hayırlısı ilgin için tşk ederim kaç tane aşılama yapıldı benim bu ilk olcak eğer yumurtam gelişirse tabi.ilgin için tşk ederim...

fsh yüksek 12.5

1 kez aşılama yapıldı geçen ay aşılama yapıldı malesef olmadı

SLM KIZLAR GONALF DEN SONRA 3 GÜN 75 ML MENOGON KULLAN:ecrin_bebek:DIM YUMURTALIKLARIM BÜYÜMEYE BAŞLAMIŞ.DOKTORUM 6 GÜN 150 ML VURUN DEDı.ONA GÖRE ÇATLATMA ıĞNEMı OLUP AŞILAMA YAPTIRCAM SıZCE BÜYÜR MÜ P.TESıNE KADAR LÜTFEN YARDIM EDıN.GÜNLÜK 2 TOZ + 2 SU VURUNUYOM.ALLAH HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN...

mrb cnm
ben menogonu sabah akşam 1 doz bi su olarak günde iki defa kullandım 3.kutuda sonuç aldım ama
malesef hamile kalamadım..

iklimtuana yazın için tşk ederim.sende sorun neydi pko mu benimki gibi.benimde 3 kutu bitecek ama senin kullandığın kutu nasıl 5 li mi?sen aşılama mı yaptırdın da sonuç alamadın.benimde p.tesi belli olacak inşallah büyümüştür bayramdan önce de aşılamamı yaptırırım.allah hepimizin yardımcısı olsun?:ecrin_bebek:

şimdi canım..rica ederim
pku değil sorununm yumurtlamam çok yavaş adetimde düzensiz
5li ydi sanırım bir kutu 2 gün gidiyodu kalanını öteki kutudan ekliyoduk
aşılama değil hatta çatlatma iğnesi bile vermedi gerek duymadı sadece münasebet istedi 2 günde bir
ben henüz aşılamaya geçmedim menogon işe yarıycak gibi bende cnm varsa sorun sor burdayım

SaĞol canım yardımın ıÇın kaÇ yumurtan bÜyÜdÜ Çatlatma ıĞnesı neden vurmadı.ya yukarıda yazdım bendekı gelıŞmelerı sence p.tesıne doktordan ıyı haber duyar mıyım yumurtam gelıŞmıŞ mıdır?bende de adet dÜzensızlıĞı ve yumurtlama bozukluĞu var.bu ay benım ılk tedavım ve maddı yÖnden masraflı olduĞu ıÇın doktorum aŞılama Önerdı.ve bızde yaptırmak ıstıyoruz.sen ılk menogonlamı baŞladın Öncesınde gonalf veya puregon kullandın mı kendıne ıyı bak gÖrÜŞÜrÜz...

filizcim yanlış anlamadıysam 3 yumurtan mı gelişti aşılaman ilk mi?inşallah tutar ve bebişlerimiz en kısa sürede gelir bize.ben de pko var sende sorun neydi?450 lik gonalf kullandım işe yaramadı şimdide menegon kullanıyorum bakalım salı günü kontrolüm var ne dicek doktorum hakkımızda hayırlısı hoşçakal

slm benım 3. aşılamamdı bu ay 4. yapılacak menogon 75 lık kullanıyorum bu ay hıç umudum yok tek yumurtam gelıştı sadece hayırlısı tabı rabbım verrse olur inşallah vaktı geldıyse rabbım hepımıze versın tez zamanda inşallah.

slm benım 3. aşılamamdı bu ay 4. yapılacak menogon 75 lık kullanıyorum bu ay hıç umudum yok tek yumurtam gelıştı sadece hayırlısı tabı rabbım verrse olur inşallah vaktı geldıyse rabbım hepımıze versın tez zamanda inşallah.

filizcim bayağıdır yazamadım benim 3 tane ideal büyüklükte yumurtam büyüdü 19 eylülde aşılamam yapıldı önümüzdeki cumaya regl olmazsam test yapılacak.iraz gebelik belirtisi var ama acaba iğnelerden mi dedim kendi kendime.belirtilerim göğüslerim de uç yoktu ucu çıktı ve çok acıyo ayrıca irileştiler şiştikçe şişiyolar.ve sol kasığımda aşılamanın 7. günden beri ağrı var.sanki top gibi bişey yürüdükçe acıyo ve içimde bişey oynuyo hareket ettikçe.sende de oldu mu inşallah iğneden değildir.allah hepimizin yardımcısı olsun...:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

Back
X