Lütfen acil cevap !!!!

Mavirose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
137
33
98
37
İyi akşamlar hanımlar ilk defa bebeğimi tek başıma yıkadım hep eşimle yıkıyorduk eşim şehirdışına gitmek zorunda kalınca bende tek yıkadım küvetinde filenin üzerine yatırıp bi an kulağına su gider gibi oldu içine gitmesin çevireyim diye panikle tek bacağını tutup kaldıdırıverdim bişey olmuşmudur kalçasına nolur bi cevap vicdan azabı çekiyorum bebeğim 3ayını doldurdu bu arada

Sakin olun canı yansa ağlardı değil mi ?

Keyfi nasıl ?
Havluya aldığımda keyfi iyiydi yağla biraz masaj yaptım hep yaparım ozamanda ağlamadı sonra sıkıldı biraz giyindirirken ağladı hemen emzirmeye aldım emiyor şuan ama çok evhamlandım ya vicdan azabı duyuyorum çok

Eğer çıkık falan olsa çok aglardi.. arkadaşımin bebeğinden biliyorum.bisey olmamıştır

Kalçası çıkmış olsa böyle sakin olmazdı. Ayrıca kulağına su kaçması da çok endişelenecek bi durum değil. Yıkarken de sakin olun yavaş hareket edin. Zamanla alışacak tek başınıza yıkayacaksınız zaten.

Bebeğinizi takip edersiniz zaten sık sık emecektir. Gece yada sabah huzursuzlanır çok ağlarsa dr a götürürsünüz içiniz rahat eder

Öncelikle bi sakin ol.biyerine bişey olsa sana tepki verirdi zaten ya aglar ya yemez ya uyumaz.korkma.bu kadar bu arada dunya hali belli olmaz bazı seyleri tek başına yapabılmeyı dene

Öyle mi diyorsunuz sakince emiyor şuan biseyi yok ozaman yalnızım ya çok üzüldüm korktum bi şey yaptım diye:KK43:
Acemilikten hep bunlar :) merak etmeyin zamanla daha rahat olacaksınız.benim yengemin annesi yegenimi yıkarken yaptıklarını gorseydiniz şok olurdunuz :)

Kalçası çıkmış olsa böyle sakin olmazdı. Ayrıca kulağına su kaçması da çok endişelenecek bi durum değil. Yıkarken de sakin olun yavaş hareket edin. Zamanla alışacak tek başınıza yıkayacaksınız zaten.

Bebeğinizi takip edersiniz zaten sık sık emecektir. Gece yada sabah huzursuzlanır çok ağlarsa dr a götürürsünüz içiniz rahat eder
Teşekkür ederim çok ağlar yani diymi bilmiyorum kayınvalidem kulağına dikkat edin su kaçarsa ağrır kulağı dediği için ona takılmışım korktum bi an su gidiverince aslında yavaş bi şekilde yıkıyordum panik oldum hiç yalnız yıkamaya cesaret edemedim şimdiye kadar eşimle yıkadık hep başlarken de korkuyordum becerebilecekmiyim diye panikle kaldırınca ben naptım dedim gerisi vicdan azabı ve üzüntü çokda tecrübesizim birşey olup olmadığını anlayamadım

Teşekkür ederim çok ağlar yani diymi bilmiyorum kayınvalidem kulağına dikkat edin su kaçarsa ağrır kulağı dediği için ona takılmışım korktum bi an su gidiverince aslında yavaş bi şekilde yıkıyordum panik oldum hiç yalnız yıkamaya cesaret edemedim şimdiye kadar eşimle yıkadık hep başlarken de korkuyordum becerebilecekmiyim diye panikle kaldırınca ben naptım dedim gerisi vicdan azabı ve üzüntü çokda tecrübesizim birşey olup olmadığını anlayamadım
Yıkıya yıkıya oğrenicen canım benım

Öncelikle bi sakin ol.biyerine bişey olsa sana tepki verirdi zaten ya aglar ya yemez ya uyumaz.korkma.bu kadar bu arada dunya hali belli olmaz bazı seyleri tek başına yapabılmeyı dene
Neden böyle tepki veriyorsunuz ilk bebeğim acemiyim eşim şehir dışında bulunduğum şehirde yalnızım korktum duymak istediğim beni rahatlacak birşeyler içime su serpecek bişey

Yanlıs anladın beni ben tepki vermedım senı cesaretlendirmek istedim sadece hanı bunları oğren kı alşabılesın kendı basına yapmaya her zaman yanımızda bırılerı olmayabılır

Öyle mi diyorsunuz sakince emiyor şuan biseyi yok ozaman yalnızım ya çok üzüldüm korktum bi şey yaptım diye:KK43:
Sizde sakin olun içiniz rahat olsun. Eşiniz de yokmuş panik olmayın. Rahat rahat uyuyun inşallah.

Bu arada bebeğinizi güle güle büyütün :KK200:

Sizde sakin olun içiniz rahat olsun. Eşiniz de yokmuş panik olmayın. Rahat rahat uyuyun inşallah.

Çok teşekkür ederim :KK200: sağolun aslında ben sakin soğukkanlı biriyimdir yani biriydim ama konu bebeğim olunca hiç sakin kalamıyorum bunu nasıl yeneceğim bilmiyorum:( hiçbir fikrim yok emin olmak için tekrar soracağım kusura bakmayın yani kalçası ya çıkar ya birşey olmaz diymi arası yok yani az bişey kayma diye bi şey yok yani

Çok teşekkür ederim :KK200: sağolun aslında ben sakin soğukkanlı biriyimdir yani biriydim ama konu bebeğim olunca hiç sakin kalamıyorum bunu nasıl yeneceğim bilmiyorum:KK43: hiçbir fikrim yok emin olmak için tekrar soracağım kusura bakmayın yani kalçası ya çıkar ya birşey olmaz diymi arası yok yani az bişey kayma diye bi şey yok yani
Emin olun çok canı yanardı ve ağlardı. İçiniz biraz daha rahat edecekse sağlık çalışanı olduğumu da söyleyim :)

Derin derin nefes alın sakinleşmeye çalışın güzel şeyler düşün. Siz huzursuz olursanız bu bebeğinize de yansır unutmayın.

İyi geceler. :KK200:

Şuan çok evhamlıyım tepki verdiniz gibi geldi yani sert algıladım
Yok canım benim tepki vermedim sadece birazcık kendine güven hem sen bebeğinin canını bile bile acıtmazsın ki vicdan azabı duyma yani.daha yeni annesin zamanla daha sakin olucan emin ol:KK200:

Bacaklarını hareket ettiriyorsa sorun yok. Herhangi acil bir durumda ne yapmanız gerektiğini öğrenirseniz o durumla karşılaştığınızda bildiklerinizi uygularsınız panik de yapmamış olursunuz.

Back
X