- 4 Eylül 2024
- 10
- 37
- 3
- 22
- Konu Sahibi Egeninincisi00
-
Ne zamandır böyle? Çocuk yokken de böylemiydi?Arkadaşlar kısaca evliyim, 2 çocuğum var ve küçükler. Şuan da boşanabilecek durumum yok. Allah nasip ederse çocuklarımı biraz büyütene kadar dayanacağım.
Size sorum şu;
Eşimi aynı ev içerisinde olmamıza rağmen nasıl görmezden gelebilirim. Sevmeyi nasıl bırakabilirim.? Vazgeçmek istiyorum artık. Tamamen.
Çünkü düzelmeyecek farkındayım ama buna rağmen kendimi çoğu defa tutamıyorum, beni üzdüğünü bile bile yaptığı şeyleri tartışmaktan bıktım, hoş onun umrunda değil zaten, o çoktan silmiş beni. Benim ki boşa kürek çekmek. Bende kürek çekmeyi bırakmak istiyorum artık.
Unutmayacaksiniz, iliskinizi cocuklari olan iki ev arkadasi samimiyetine indireceksiniz.Arkadaşlar kısaca evliyim, 2 çocuğum var ve küçükler. Şuan da boşanabilecek durumum yok. Allah nasip ederse çocuklarımı biraz büyütene kadar dayanacağım.
Size sorum şu;
Eşimi aynı ev içerisinde olmamıza rağmen nasıl görmezden gelebilirim. Sevmeyi nasıl bırakabilirim.? Vazgeçmek istiyorum artık. Tamamen.
Çünkü düzelmeyecek farkındayım ama buna rağmen kendimi çoğu defa tutamıyorum, beni üzdüğünü bile bile yaptığı şeyleri tartışmaktan bıktım, hoş onun umrunda değil zaten, o çoktan silmiş beni. Benim ki boşa kürek çekmek. Bende kürek çekmeyi bırakmak istiyorum artık.
Değildi, şuan umursamaz herşey de beni suçlu bulan bana zerre saygısı olmayan birine dönüştü maalesefNe zamandır böyle? Çocuk yokken de böylemiydi?
Depresyona girmiş sanki sosyal mesafe değil deAnnemle babam boşanmadan önce annem tek bir odaya kapandı, yemek bile yapmadı biz görürsek yedi goturmezsek yemedi. İzole yaşadı aylarca
Sosyal mesafeyi bulan benim anamdı... Hey gidi günler
Normal, sürekli kendisini aldatan bir adam ve arkasında durmayan bir ailesi vardı yazık. Şimdi kurtuldu babamdan ama hala depresyonda bence çok tuhaf bir kadınDepresyona girmiş sanki sosyal mesafe değil de
İşe yaradı mı peki?Annemle babam boşanmadan önce annem tek bir odaya kapandı, yemek bile yapmadı biz görürsek yedi goturmezsek yemedi. İzole yaşadı aylarca
Sosyal mesafeyi bulan benim anamdı... Hey gidi günler
Yaradı. Bı kaç ay sonra boşandılar.İşe yaradı mı peki?
Hem size, hem annenize üzüldüm. Emin olun çoğu kadın, özellikle anne olanlar boşanmak, evladına bakmamak, ilgilenmemek için evlenmiyor. Bir anne olarak evladına yetememek bile depresyonunu tetikliyordur, vicdanen muhasebe yapıp daha kötü hissediyor olabilir evlat açısından.Normal, sürekli kendisini aldatan bir adam ve arkasında durmayan bir ailesi vardı yazık. Şimdi kurtuldu babamdan ama hala depresyonda bence çok tuhaf bir kadın
2 küçük çocuğu sevginin olmadığı yerde büyütmek ne derece doğruArkadaşlar kısaca evliyim, 2 çocuğum var ve küçükler. Şuan da boşanabilecek durumum yok. Allah nasip ederse çocuklarımı biraz büyütene kadar dayanacağım.
Size sorum şu;
Aynı ev içinde kendinizi yipratirsiniz.Davranislarindan memnun olmadığınızi her fırsatta dile getirebilirsinizArkadaşlar kısaca evliyim, 2 çocuğum var ve küçükler. Şuan da boşanabilecek durumum yok. Allah nasip ederse çocuklarımı biraz büyütene kadar dayanacağım.
Size sorum şu;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?