Lutfen acil yardim edin

Yasemamas

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
99
30
18
33
Kızlar bugün aDetimin 4 gun gecikmesi üzerine test yaptım pozitif cıktı. Son adetim 3 haziran. Kan verdim sonrasında 6300 cıktı çok yuksek gibi geldi korktum sizce bi sorun var midir

4 hafta 3 günlük olarak hesapladım şimdi netten baktım 5 haftalık 7 binlerde gösteriyor
Yumurtlama takibi yapsan anlardın aslında ne zaman döllenme olduğunu ama bir sorun olduğunu düşünmüyorum sonuçta 5 gün aradaki fark nasıl anlayacaksın

Yumurtlama 16 si gosteriyodu uygulamada. En son ilişki 13 haziran
O uygulamalar her zaman doğru göstermiyor ovülasyon testi yapsaydın yumurtlama döneminde daha kesin olurdu muhtemelen 7 veya 11inde döllenme oldu canım. Aman ne zaman olduğu önemli değil sağlıkla gelsin bebişin

O uygulamalar her zaman doğru göstermiyor ovülasyon testi yapsaydın yumurtlama döneminde daha kesin olurdu muhtemelen 7 veya 11inde döllenme oldu canım. Aman ne zaman olduğu önemli değil sağlıkla gelsin bebişin
Inşallah canim yaa yüksek görünce aşırı korktum

Kızlar bugün aDetimin 4 gun gecikmesi üzerine test yaptım pozitif cıktı. Son adetim 3 haziran. Kan verdim sonrasında 6300 cıktı çok yuksek gibi geldi korktum sizce bi sorun var midir
Cnn hayırlı olsun bnde bisey sorucam benim de adetime 6 gün var akintim var kremsi bide göğsüm sızlıyor ayak tabanım ağrıyor acaba varmıdır bisey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…