lütfen acil yardım

Misir_Prensesi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
2.461
1.187
333
39
Sizinle birşey paylaşmak istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum.Bundan kısa bir süre önce çok güzel bir ilişkim vardı.Erkek arkadaşımı çok seviyordum.Fakat o beni terketti.Hala onu unutamadım.Şimdi başka bir insan var hayatımda.Çok iyi bir insan beni seviyor ve evlenmek istiyor.Ben ona karşı birşey hissetmiyorum.Sizce ne yapmalıyım bu ilişkiye başlamalı mıyım yoksa.başlamadan bitirmeli miyim?

o zaman hıc gırme bence bu ıse..
al ıste sonra sende burada nısanlımı aldatıyormuyum dıye baslık acarsın..cunku eskıyı gommedıgın ıcın ıcınde kaldıgı ıcın bır yerde bır sekılde karıslasırsın ve gorusursun snr da dedıgım gıbı konular acarsın..
bı de daha dogru durust bır ılıskınız yokken evlılık ıcın cok erken degıl mı?
daha eskı erkek arkdasını unutmamıssın kendın soyluyorsun bu sartlarda baska bırıyle evlenmeyı nasıl dusunuyorsun??

o zaman hıc gırme bence bu ıse..
al ıste sonra sende burada nısanlımı aldatıyormuyum dıye baslık acarsın..cunku eskıyı gommedıgın ıcın ıcınde kaldıgı ıcın bır yerde bır sekılde karıslasırsın ve gorusursun snr da dedıgım gıbı konular acarsın..
bı de daha dogru durust bır ılıskınız yokken evlılık ıcın cok erken degıl mı?
daha eskı erkek arkdasını unutmamıssın kendın soyluyorsun bu sartlarda baska bırıyle evlenmeyı nasıl dusunuyorsun??

Evlilik için çook erken tabiki asla böyle birşey düşünemem şu durumda.Fakat karşımdaki insan çok iyi bir insana benziyor.Ona birşans verirsem bağlanırsa ve sonra terkedersem o insanın hali ne olur bunu düşünüyorum.Ama çevremdeki insanlar böyle iyi ve beni seven bir kişiyi bir daha bulamayacağımı söylüyor.Fakat ben kararsız ve mutsuzum.İçim boşboş...

bence yeni ilişkini eskisiyle kıyaslamayı boşverde yenisindeki güzellikleri görmeye çalış. eğer gerçekte mantık ve kalbin el veriyorsa evlen. ama sevmiyorsan ve sevemiyeceksen asla yaklaşma. bi ömür geçireceksin sonuçta.

Sadece iyi biri diye bi ilişkiye başlamak ne kdr doğrudur orası tartışılır..
Fakat eski sevgilinizle kıyasladığnza göre onu unutamadınız ve bence başlamayın iyi dediğinz insanında ahını alamyın günahına girmeyin..
Sonra alışkanlıklar olur ayrılamıorum edemiorum üzülüorum dersiniz..
Zaten başta kalbiniz pır pır etmedyse iyi bi insan die sürmes bnce ya..
Tabiki tanıyarak sevmek lazım fakat ilk bakıştada etkilenmek lazım..
Bilmiorum bunlar bnm fikirlerim sizce hangisi dğruysa onu yapın..

bence yeni ilişkini eskisiyle kıyaslamayı boşverde yenisindeki güzellikleri görmeye çalış. eğer gerçekte mantık ve kalbin el veriyorsa evlen. ama sevmiyorsan ve sevemiyeceksen asla yaklaşma. bi ömür geçireceksin sonuçta.

sanki öyle bir durumdayimki kalbim yok:) erkekleri de arkadaşım olarak sevebiliyorum anca şu durumda.Sizce bu durum geçici mi? geçmişi unutup tekrar sevebilir miyim hayırlı bir şekilde tabi?

Sadece iyi biri diye bi ilişkiye başlamak ne kdr doğrudur orası tartışılır..
Fakat eski sevgilinizle kıyasladığnza göre onu unutamadınız ve bence başlamayın iyi dediğinz insanında ahını alamyın günahına girmeyin..
Sonra alışkanlıklar olur ayrılamıorum edemiorum üzülüorum dersiniz..
Zaten başta kalbiniz pır pır etmedyse iyi bi insan die sürmes bnce ya..
Tabiki tanıyarak sevmek lazım fakat ilk bakıştada etkilenmek lazım..
Bilmiorum bunlar bnm fikirlerim sizce hangisi dğruysa onu yapın..

Eski ilişkimde ah eden bendim ve ah alan olmak istemem ama bir yandada melek gibi bir insan var.Ne diyorsunuz bir kaç kez görüşsem arkadaşca.Bu umut vermek sayılır mı sizce?

Eski ilişkimde ah eden bendim ve ah alan olmak istemem ama bir yandada melek gibi bir insan var.Ne diyorsunuz bir kaç kez görüşsem arkadaşca.Bu umut vermek sayılır mı sizce?

Valla cnm o kişiye söyle şuan kendimi bi ilişkiye hazır hissetmiyorum fakat seni tanımakta istiyorum o yüzden bi kaç kere görşelim ama sana umut vermek istemiorum de böylece ne umut vermiş olursun nede onu tanımadığın bi fırsat vermediğin için pişmanlık duyarsın..
Ama hala savunuyorum sadece iyi diye biriyle olma taraftarı değilim..
Belkide dediğin gbi konuştukca ısıncaksın etkilenceksin bi şans versen bişey kaybetmezsin ama onu uyar ki umutlanmasın evlenmeyi istiyor diyorsun çnkü yerimseniben

Valla cnm o kişiye söyle şuan kendimi bi ilişkiye hazır hissetmiyorum fakat seni tanımakta istiyorum o yüzden bi kaç kere görşelim ama sana umut vermek istemiorum de böylece ne umut vermiş olursun nede onu tanımadığın bi fırsat vermediğin için pişmanlık duyarsın..
Ama hala savunuyorum sadece iyi diye biriyle olma taraftarı değilim..
Belkide dediğin gbi konuştukca ısıncaksın etkilenceksin bi şans versen bişey kaybetmezsin ama onu uyar ki umutlanmasın evlenmeyi istiyor diyorsun çnkü yerimseniben

çok teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıcam:(

bizi sevemeyen insanlar için ne acılar çekiyoruz ve sonunda hüsrana uğruyoruz.en kötüsü unutulmayan oluyorlar.şimdi bana değer veren biri var diyorsun,benimle ciddi düşünüyor...ilk önce kendinden eminol ve yaşadığın üzüntüleri ona yaşatma lütfen.taa en başındasınız anladığım kadarıyla tanıma evresi.onunla görüşsem ümit verir miyim demişsin.bunun cevabını yine en güzel sen verebilirsin bence.empati kurup kendini karşındakinin yerine koy lütfen,belki sen başta "arkadaşça görüşelim,umut etme lütfen" diyceksin fakat ya karşındaki insan! yaa o çoktan bazı şeyler için çokça umut beslediyse...insanlar kendi içlerinde ne yaşıyor bilemeyiz.unutulmayacak kimse yok şu dünyada buna emin ol,nasıl ki beterin beteri var denildiği gibi mutlu edenin daha da çok mutlu edeni olabilir hayatımızda..gerçekten duygularında emin ol ve onu tanımak istiyor musun kendine bir sor öncelikle..hayat bu fırsatlarla dolu bir bakmışsın herşeyi unutmuşsun onunla...herşey gönlünce olur inşallahhopuyorumnanaktan

bizi sevemeyen insanlar için ne acılar çekiyoruz ve sonunda hüsrana uğruyoruz.en kötüsü unutulmayan oluyorlar.şimdi bana değer veren biri var diyorsun,benimle ciddi düşünüyor...ilk önce kendinden eminol ve yaşadığın üzüntüleri ona yaşatma lütfen.taa en başındasınız anladığım kadarıyla tanıma evresi.onunla görüşsem ümit verir miyim demişsin.bunun cevabını yine en güzel sen verebilirsin bence.empati kurup kendini karşındakinin yerine koy lütfen,belki sen başta "arkadaşça görüşelim,umut etme lütfen" diyceksin fakat ya karşındaki insan! yaa o çoktan bazı şeyler için çokça umut beslediyse...insanlar kendi içlerinde ne yaşıyor bilemeyiz.unutulmayacak kimse yok şu dünyada buna emin ol,nasıl ki beterin beteri var denildiği gibi mutlu edenin daha da çok mutlu edeni olabilir hayatımızda..gerçekten duygularında emin ol ve onu tanımak istiyor musun kendine bir sor öncelikle..hayat bu fırsatlarla dolu bir bakmışsın herşeyi unutmuşsun onunla...herşey gönlünce olur inşallahhopuyorumnanaktan

teşekkür ederim... İnanın içim boşmoş şuan hissettiklerimi yazmak çok zor.Ama emin olduğum eski erkek arkadaşımı şu an için unutamadığım.Evet dediğiniz gibi şu an karşımdaki insan herşekilde umutlanabilir.Çünkü; sürekli evlilikten bahsediyor.Ama hissettiğim birşey yok ona karşı.Sadece iyi biri onu biliyorum.Annem de baskı yapıyor.
Ben bu çocuğu damadım olarak görüyorum,çok iyi çocuk,seni mutlu eder diyor.O böyle dedikçe daha kötü hissediyorum:(

bunu yapıyorsan yenisini üzersin

eskisini unutmak için zaman lazım sana buyrunnnnnnnnn

Ben unutmak istiyorum fakat;bir ses,bir koku,bir söz bana eski sevgilimi hatırlatıyor:( 4 aya yakın oldu ayrılalı yakın sayılır.Herkes unutursun diyor bende avunuyorum.:( Şonuçta şimdi insan evlenmek istiyor.Sadece çıkmak istese bir süre çıkar denerdim ama amacı böyle olunca kalakalıyorum:(Mutsuzum fakat bunu kesin biliyorum:(

teşekkür ederim... İnanın içim boşmoş şuan hissettiklerimi yazmak çok zor.Ama emin olduğum eski erkek arkadaşımı şu an için unutamadığım.Evet dediğiniz gibi şu an karşımdaki insan herşekilde umutlanabilir.Çünkü; sürekli evlilikten bahsediyor.Ama hissettiğim birşey yok ona karşı.Sadece iyi biri onu biliyorum.Annem de baskı yapıyor.
Ben bu çocuğu damadım olarak görüyorum,çok iyi çocuk,seni mutlu eder diyor.O böyle dedikçe daha kötü hissediyorum:(

hayatına yön vericek olan sensin unutmaa canım..ilk önce kendini şu baskıdan kurtarmalısın,içindeki ses seni doğru yola götürcektir eminim benyerimseniben

hayatına yön vericek olan sensin unutmaa canım..ilk önce kendini şu baskıdan kurtarmalısın,içindeki ses seni doğru yola götürcektir eminim benyerimseniben

Şu var inanın hiç birşey hissetmiyorum.Zaten bu çocukta beni 2 kez gördükten sonra direk niyetinin ciddi olduğunu evlenmek istediğini söyledi.Sürekli karakterime yönelik iltifatlarda bulunuyor.Hanım hanımcık,iyi,evlenicelek kız olarak gördüğünü söylüyor.Yani beni sevip sevmediğinden emin değilim.Birkez kendisiyle görüştüm ve bazı yanlış hareketlerini gördüm.Başka bayanlara bakarken yakaladım.Hemde birkaç kez.Belki bana öyle gelmiştir.Ama birkaç kez gördüm.Bunun dışında iyi bir insan,saygılı,bana değer veren,ince,iyi bir aileye sahip olan,çalışkan.NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORUM.İnanın çok mutsuzum:( annem sürekli baskı yapıyor.Evlenince şöyle yaparsın,şurda oturursun:( böyle iyi birisini bulamazsın diyor:(

Back
X