Canim olgalutran catlatma ignesiydi galiba.ama biz nerden bilicezki ancak doktorun bilir bunu cep telefonu varsa hemen ulas bence eger ulasamiyosan en yakin hastanenin aciline git onlar bi bilgi verir yada sorar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
baya buyuk bir hata yapmissin.catlatma ignesini vurmussun umarim yumurtalarin yeterli buyukluge gelmistirde tedavin iptal olmaz..sana opu icin gun vermislermiydi?1 gun fark varsa bisey olmaz ama birkac gunse sorun olabilir...
Hanımlar öncelikle Orgalutran çatlatma iğnesi değil aksine erken çatlamayı önlemek için verilen bir iğne...
Şu an yumurta yok zaten transfer olmuş ve 3.günü yanlış iğne vurulmuş..
Ovitrelle vursa yanlışlıkla birşey olmaz diyebilirdim rahatlıkla çünkü transferden sonra veriliyor bu iğne bazı doktorlar tarafından..
Ama vurulan Orgalutran :44::44::44: nasıl bir etkisi olur kestiremiyorum burdaki hiç kimsede bunu bilemez..
İstersen hastanenin aciline git oradan doktoruna illaki ulaşırlar..
Hanımlar öncelikle Orgalutran çatlatma iğnesi değil aksine erken çatlamayı önlemek için verilen bir iğne...
Şu an yumurta yok zaten transfer olmuş ve 3.günü yanlış iğne vurulmuş..
Ovitrelle vursa yanlışlıkla birşey olmaz diyebilirdim rahatlıkla çünkü transferden sonra veriliyor bu iğne bazı doktorlar tarafından..
Ama vurulan Orgalutran :44::44::44: nasıl bir etkisi olur kestiremiyorum burdaki hiç kimsede bunu bilemez..
İstersen hastanenin aciline git oradan doktoruna illaki ulaşırlar..
sonunda ulaştı hemşire doktoruma. Telaşlanmasın demiş. Yine de Gonapeptyl vursun (vurdum), progestan jel'i de sabah akşam'a çıkarsın demiş. Öyle yapacağım ama ya elime yüzüme bulaştırdım
sonunda ulaştı hemşire doktoruma. Telaşlanmasın demiş. Yine de Gonapeptyl vursun (vurdum), progestan jel'i de sabah akşam'a çıkarsın demiş. Öyle yapacağım ama ya elime yüzüme bulaştırdım