Bebek Beslenmesi Lütfen acil yardım.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Hak hukuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
13
3
1
36
Bebeğim 5.5 aylık kilosu 8.7gr boyu 74 sizce normal mi bebelac 1 kullanıyorum günlük ortalama 640 ile 720cc arası yiyor sizce ne yapmalıyım..

Kilo boy sınırına göre bebeğin normal değerlerde maşaallah, peki Anne sütü alıyor mu ?

Mamayı azaltıp ek gıdaya başlayabilirsin zamanı gelmiş çünkü, 6.ayından sonra hareketlenmeye başlayacağı için kilo vermeyede başlar endişelenme. Süt artırıcı besinler ye, madem çok az geliyor sütün bir gün boyunva emzirme biriksin, hem çok gelir hem de daha çok beslenir.

Mamayı azaltıp ek gıdaya başlayabilirsin zamanı gelmiş çünkü, 6.ayından sonra hareketlenmeye başlayacağı için kilo vermeyede başlar endişelenme. Süt artırıcı besinler ye, madem çok az geliyor sütün bir gün boyunva emzirme biriksin, hem çok gelir hem de daha çok beslenir.[/QUOTE hareketli maşallah emekleme çabasında yerinde durmuyor kısa süreli örümcege koyuyorum evin her tarafını geziyor maşallah hayırlısı olur inşallah süt için de denemediğim şey kalmadı tuhaf olan kesilme de yok sık sık sağmak emmesin de ki gibi sütünü çoğalır dedi doktor ama hiç bir değişiklik olmadı aynı derecede herşeyi yediğim içtiğim halde 5 lt su içtiğim oluyor bitki çayları vs herşeyi denedim doğumda almadığım kilo yu doğumdan sonra aldım aman süt olsun diye ama rızkı bu kadarmış diyorum artık

Sağlıklı sıhhatli olsun bebeğin önemli olan o. Sağlıcakla büyüt inşaallah

Back
X