- 28 Kasım 2021
- 93
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi Bebisvarmi
-
Canim bunu bilemeyiz malesef. Hersey olabilir yani beyaz iccamasiri giy takip et akintini leke gelecek mi vs. Daha zaman var çünkü adetineAdedime 7 gun var ve sol boslugumdan kasigima bicak gibi saplanan batan bi agri var yumurtalama gunum 3aralikti ama halen akintilarim devam ediyor nefes alirken bile batma hissi oluyor bide goguslerim azar azar acimaya basladi gebelik olusuyor olabilirmi belimin ortasina vuruyor iki kalcamin arasuna lutfen yardim edin
Bunlar herkese gore cok degiskenlik gösterir işte. Yanlis yonlendirmek istemem canm. Mecburen bekleyeecksinBen tup bebek transferimi oldum bekleme surecindeyim. Yinede bu konuyu anlayamıyorum acil nasıl yardım edebiliriz. Bu belirtilerin neden oldugunu nerden bilebiliriz
Nasil yaniİlk kez meramını kullanıcı adında yazan birini gördüm.
Siz bu hamilelik, bebek fikriyle kafayi yiyeceksiniz bu gidisle. Eski mesajlariniza baktim da canli mac anlatimi gibiİnsan gibi sorduk
Nasil yani
Bacim Allah askina ne bekliyosun burdan gebelik testimi yapalim illa bi cevap istiyosan sen üşümüş olabilirsin ayaklarini sicak tutAdedime 7 gun var ve sol boslugumdan kasigima bicak gibi saplanan batan bi agri var yumurtalama gunum 3aralikti ama halen akintilarim devam ediyor nefes alirken bile batma hissi oluyor bide goguslerim azar azar acimaya basladi gebelik olusuyor olabilirmi belimin ortasina vuruyor iki kalcamin arasuna lutfen yardim edin
Ben de aksini söylemedim.İnsan gibi sorduk
Yanlis kisiye cvp verildi sanirim kusura bkmaBen de aksini söylemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?