Lutfen acil yazin

Adedime 7 gun var ve sol boslugumdan kasigima bicak gibi saplanan batan bi agri var yumurtalama gunum 3aralikti ama halen akintilarim devam ediyor nefes alirken bile batma hissi oluyor bide goguslerim azar azar acimaya basladi gebelik olusuyor olabilirmi belimin ortasina vuruyor iki kalcamin arasuna lutfen yardim edin
Canim bunu bilemeyiz malesef. Hersey olabilir yani beyaz iccamasiri giy takip et akintini leke gelecek mi vs. Daha zaman var çünkü adetine

Ben tup bebek transferimi oldum bekleme surecindeyim. Yinede bu konuyu anlayamıyorum acil nasıl yardım edebiliriz. Bu belirtilerin neden oldugunu nerden bilebiliriz
Bunlar herkese gore cok degiskenlik gösterir işte. Yanlis yonlendirmek istemem canm. Mecburen bekleyeecksin

Adedime 7 gun var ve sol boslugumdan kasigima bicak gibi saplanan batan bi agri var yumurtalama gunum 3aralikti ama halen akintilarim devam ediyor nefes alirken bile batma hissi oluyor bide goguslerim azar azar acimaya basladi gebelik olusuyor olabilirmi belimin ortasina vuruyor iki kalcamin arasuna lutfen yardim edin
Bacim Allah askina ne bekliyosun burdan gebelik testimi yapalim illa bi cevap istiyosan sen üşümüş olabilirsin ayaklarini sicak tut🙄

Doktora gidip ağrım var dediğinizde bile önce palpasyon ile muayene ediyor sonra ultrasound veya röntgene bakıyor kan idrar tahlilleri yapıyor. Biz ise taa burdan ne olduğunu anlayacağız öyle mi...

Back
X