Lütfen acil

Birtekefem

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
830
3.412
113
Arkadaşlar benin adetim cok duzenlidir en fazla geciktigi 2 gundur bu ay ki gecikmem 13 gün oldu adetim geciktikten sonraki 5. Gün yaptim kan testi negatif çıktı esim azospermi ilk çocuğum tup bebek ile oldu ama bu ay çok umitlendim eşimi de fazlasıyla umitlendirip de sonuç negatif çıkınca baya kızdı bidsha konusunu acma dedi ama içim icimi yiyor niye adet olmadım diye böyle olupta hamileligi sonra öğrenen varmı

Dra git cnm bazı gebeliklerde kanda bile çıkmayabiliyor z at en gebelik varsa kese görünür bu kdr uzun gecikmeye yoksada söktürücü verir

Esim e açamıyorum konuyu işte başına boyle bisey gelen varsa birazda olsa icim rahatlayacak bı yanim diyor Ramazan a kadar bekle olurss olur olmazsa oyle gidersin doktora bir yanımda meraktan ölecek cunku eşim ile konuşmuyoruz suan

Esim e açamıyorum konuyu işte başına boyle bisey gelen varsa birazda olsa icim rahatlayacak bı yanim diyor Ramazan a kadar bekle olurss olur olmazsa oyle gidersin doktora bir yanımda meraktan ölecek cunku eşim ile konuşmuyoruz suan
Anladım cnm ama olsa çıkardı şimdiye kdr diye düşünüyorum bir idrar testi alıp çaktırmadan yap madem geç döllenme ise belki 5. Gün çıkmamış olabikir

Back
X