Anket Lütfen akıl verin kafayı yiyecem artık!

Hnfhltftm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
13
1
1
26
Merhaba ben 4 yıllık evliyim 6 aylık birde kızım var eşimle bir inat uğruna evlendim aslında seviyorum kendisini ama bana göstermediği ilgi yüzünden bu hala geldim. Onunla eski erkek arkadaşıma inat olsun diye görüşmeye başladım ondan ses çıkmadı nişanlndım gene neden demedi evlendim mecbur yüzüme bakmadı öyle böyle bu seneye geldik kocam beni swver ama umursuz biri o yüzden anlaşamıyoruz. Geçen eski sevgikimle ortak arkadaşım benim hakkımda konuşmuş demişki numaramı ona ver arasın beni ona söyleyeceklerim var bende dedim mesaj olarak sana atsın hayır demiş ama baya imalı sözler söylemiş bana ve ailme yaşattıklarını onada yaşatacam zamanla demiş ben kocamla bi yönden ailemin evlenmek zorunda kaldım ama bu onu bilmiyo ona zarar gelmesin diye aşkımızdan vazgeçtiğimi bilmiyo biliyorum bu saatten sonra bi şey deyişmiyecek ben kocamla ömrümü sürdürneye devam edicem çünkü onla başladım bu yola onla bitiricem evladım içinde ama hala eski sevglime karşı içimde bi şeyler varnun aşkı bende mezara kadar gidecek ama beni böyle bilmesini istwniyorum o yüzden arasammı ararsamda dermi bir yerde diye korkuyorum lütfen akıl verin. Sadece arayıp bir kereliğine anlatıp kapatmak istiyorum bir dahada kesinlikle konuşmuyacam kocama yapamam çünkü daha fazlasını kocamı çok seviyorum ama kafam çok karışık:KK43:

Evli insan başkasıyla konuşmaz asla yok söyleyecekleri varmış da bilmem ne konuşursanız aldatma olur bu. Aynı şeyi eşiniz yapsa nasıl hissedersiniz? Geçmişte kalan duyguları bi kenara bırakın evlisiniz çocuğunuz var önünüze bakın. Size laf taşıyan tanıdığınızı da bi gözden geçirin normal değil yaptığı

Neresinden tutulsa elde kalıyor konu, ne yazık. Sizi seven, eşiniz olan beye ve yavrunuza çok üzüldüm.

Sakın öyle bi hata yapma. Gizli kalmaz duyulur o zaman kime ne cevap vereceksin. Aman diyeyim. O ortak arkadaşınla da görüşme bence dost değil o çünkü onun yaptığını düşman yapmaz.

Merhaba ben 4 yıllık evliyim 6 aylık birde kızım var eşimle bir inat uğruna evlendim aslında seviyorum kendisini ama bana göstermediği ilgi yüzünden bu hala geldim. Onunla eski erkek arkadaşıma inat olsun diye görüşmeye başladım ondan ses çıkmadı nişanlndım gene neden demedi evlendim mecbur yüzüme bakmadı öyle böyle bu seneye geldik kocam beni swver ama umursuz biri o yüzden anlaşamıyoruz. Geçen eski sevgikimle ortak arkadaşım benim hakkımda konuşmuş demişki numaramı ona ver arasın beni ona söyleyeceklerim var bende dedim mesaj olarak sana atsın hayır demiş ama baya imalı sözler söylemiş bana ve ailme yaşattıklarını onada yaşatacam zamanla demiş ben kocamla bi yönden ailemin evlenmek zorunda kaldım ama bu onu bilmiyo ona zarar gelmesin diye aşkımızdan vazgeçtiğimi bilmiyo biliyorum bu saatten sonra bi şey deyişmiyecek ben kocamla ömrümü sürdürneye devam edicem çünkü onla başladım bu yola onla bitiricem evladım içinde ama hala eski sevglime karşı içimde bi şeyler varnun aşkı bende mezara kadar gidecek ama beni böyle bilmesini istwniyorum o yüzden arasammı ararsamda dermi bir yerde diye korkuyorum lütfen akıl verin. Sadece arayıp bir kereliğine anlatıp kapatmak istiyorum bir dahada kesinlikle konuşmuyacam kocama yapamam çünkü daha fazlasını kocamı çok seviyorum ama kafam çok karışık:KK43:
Şu yazdıklarınızı çözmeye çalışıyorum da evliyken eski sevgiliyle bir defa görüşmek istiyorsunuz,ama eşinizi çok seviyorsunuz.
Neden acaba?

Eski eskide kalmış. İnat ugruna evlendin de kocanın sucu ne ya????? Arama tabi ne münasebet. Söyleyeceklerini kendine kalsın. Evli Bi kadına eski sevgilimr karşı hala bişiler hissediyorum kelimesi yakısıyormu ya uff sinirlendim

4 yıl olmuş evleneli uzun zaman. Başkalarının aklınızı karıştırmasına kesinlikle izin vermeyin. duygularınıza saygı duyuyorum ama eşimi seviyorum diyorsunuz. Gerçekten seven insanın kafası karışmaz bana göre. Sorunlarınız varsa ve halledilmiyorsa medenice boşandıktan sonra dilediğinizi yapın. Diğer arkadaşlarım gibi ben de evliyken msj durumlarının falan yanlış olduğu kanaatindeyim.

Hepinizde haklısınız ama demişti onun hayatını karartacam gitgide bende bundan korkuyorum çünkü evlliğimin bitmesi kesinlikle istemem kocamı gerçekten çok seviyorum ya diyorum zaman geötiköe olmadık şeylere kalkışırsa o yüzden kafam karıştı duygu kısmı bambaşka araraam dahş anlatacağım şeyler onu sevdiğimi söyleyip kapatmayacağım kocamı sevdiğimi ve böyşe birşeye kalkışmamasını onun la sevgili gibi aşkım canım konuşmuycam tabikide beni zamanında aramamış adama şimdimi ilanı aşk edicem sadece bizi rahat bırakmasını mutlu olduğumu söylühecem ona olan duygularma gelince insan herşeye söz geçirigorda kalbe asla ama buda onunla birlikte olucam anlamına gelmiyor bunu sizden ve bende başka bilen yok zaten kimseye bahsetmedim kocama gelşnce sevmesem çocuk yaparmıyım yanına girermiyim sadece aşık olarak evlenmedim kocama

Arama kafanda karışmasın alnında yazılı olan kişi kocanmış daha fazlasını kurcalama. Bir sebepti sadece o eşinle evlenebilmen için. Ve diğerine duyduğun aşk değil takıntı. Boşuna arayıpta yerini karıncalandırma. Eğer bunu bir gün bi şekilde öğrenirse hep konuştun sanıp onu aldattın sanıp boşanır yuvandan olursun çocuğundan olursun bir erkek için. Yapma yazıktır yuvana.

Çok sağol içime su serptiniz
OTE="Yakud-u Anka, post: 61296572, member: 960495"]
Arama kafanda karışmasın alnında yazılı olan kişi kocanmış daha fazlasını kurcalama. Bir sebepti sadece o eşinle evlenebilmen için. Ve diğerine duyduğun aşk değil takıntı. Boşuna arayıpta yerini karıncalandırma. Eğer bunu bir gün bi şekilde öğrenirse hep konuştun sanıp onu aldattın sanıp boşanır yuvandan olursun çocuğundan olursun bir erkek için. Yapma yazıktır yuvana.
[/QUOTE]
ok

Back
X