Merhaba ben 4 yıllık evliyim 6 aylık birde kızım var eşimle bir inat uğruna evlendim aslında seviyorum kendisini ama bana göstermediği ilgi yüzünden bu hala geldim. Onunla eski erkek arkadaşıma inat olsun diye görüşmeye başladım ondan ses çıkmadı nişanlndım gene neden demedi evlendim mecbur yüzüme bakmadı öyle böyle bu seneye geldik kocam beni swver ama umursuz biri o yüzden anlaşamıyoruz. Geçen eski sevgikimle ortak arkadaşım benim hakkımda konuşmuş demişki numaramı ona ver arasın beni ona söyleyeceklerim var bende dedim mesaj olarak sana atsın hayır demiş ama baya imalı sözler söylemiş bana ve ailme yaşattıklarını onada yaşatacam zamanla demiş ben kocamla bi yönden ailemin evlenmek zorunda kaldım ama bu onu bilmiyo ona zarar gelmesin diye aşkımızdan vazgeçtiğimi bilmiyo biliyorum bu saatten sonra bi şey deyişmiyecek ben kocamla ömrümü sürdürneye devam edicem çünkü onla başladım bu yola onla bitiricem evladım içinde ama hala eski sevglime karşı içimde bi şeyler varnun aşkı bende mezara kadar gidecek ama beni böyle bilmesini istwniyorum o yüzden arasammı ararsamda dermi bir yerde diye korkuyorum lütfen akıl verin. Sadece arayıp bir kereliğine anlatıp kapatmak istiyorum bir dahada kesinlikle konuşmuyacam kocama yapamam çünkü daha fazlasını kocamı çok seviyorum ama kafam çok karışık