Lütfen akıl verin napmam gerektiğini bilmiyorum

joelys

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
28
20
288
Merhaba,
Bir süredir üyeyim ancak hiç konu açmamıştım. 24 yaşındayım kendi firmamı kurdum bir kariyerim görece saygınlığım var. Nişanlıyım. Ancak çok uzun süredir abimden şiddet görüyorum. Kendisi de ismi bilindik kariyerli bir müzisyen. Bugün de saçma bir sebepten üzerime yürüdü. Alınganlık yaptığı bir meseleydi. Ben haklıyken kendimi ifade edemiyorum ağlamaya başlıyorum. Yine ağlamaya başladım engel olabildiğim bir şey değil çünkü o ise bu durumu duygu sömürüsü olarak adlandırdığından bana duygu sönürüsü yapma degol git dedi. Ben kimseye bu durumu anlatamıyorum. Nişanlıma söylesem abimi öldürür. Kimseye hiç bir şey anlatamamaktam çok yoruldum. Abimi mahkemeye vermeyi düşünüyorum. Ne yapabilirim lütfen yardım edin. Bu durum artık çok zoruma gidiyor ataklar geçirmeye başladım. Kendime yediremiyorum. Bu konuda bir şey yapamadıkça kendimden vazgeçer oldum. Lütfen bana yardım edin.

Bence onunla aynı ortamda bulunmamaya gayret gösterin

gerekirsa kiraya çıkın

Abiniz uyuşturucu veya hap alıyor mu?

Oncelikle senin adina cok uzuldum canim.
Abin olacak herif kimdir bilmiyorum ama taninan biriyse elinde muhtesem bir koz var demektir.al darp raporunu ver savciliga.gerisini o dusunsun.

Merhaba,
Bir süredir üyeyim ancak hiç konu açmamıştım. 24 yaşındayım kendi firmamı kurdum bir kariyerim görece saygınlığım var. Nişanlıyım. Ancak çok uzun süredir abimden şiddet görüyorum. Kendisi de ismi bilindik kariyerli bir müzisyen. Bugün de saçma bir sebepten üzerime yürüdü. Alınganlık yaptığı bir meseleydi. Ben haklıyken kendimi ifade edemiyorum ağlamaya başlıyorum. Yine ağlamaya başladım engel olabildiğim bir şey değil çünkü o ise bu durumu duygu sömürüsü olarak adlandırdığından bana duygu sönürüsü yapma degol git dedi. Ben kimseye bu durumu anlatamıyorum. Nişanlıma söylesem abimi öldürür. Kimseye hiç bir şey anlatamamaktam çok yoruldum. Abimi mahkemeye vermeyi düşünüyorum. Ne yapabilirim lütfen yardım edin. Bu durum artık çok zoruma gidiyor ataklar geçirmeye başladım. Kendime yediremiyorum. Bu konuda bir şey yapamadıkça kendimden vazgeçer oldum. Lütfen bana yardım edin.
Kesinlikle güçsüz durma karsısında sana şiddet uyguladıgında üstüne git en azından belki son kavganız olur ..seni pasif görmesine izin verme..

Sigara bile kullanmaz. Çevresine ifşa etsem kimse inanmaz. Sosyal hayatında son derece sakin makul bir insan ama evde böyle değil. Küçükken babamın beni daha çok sevmesi ve bunu açıktan belli etmesi bana karşı nefret oluşturmuş içinde silemiyor, silmiyor. Daha önce bir kavgamızın sonucunda ayrı eve çıkmıştım. Binbir rica bindir özürle döndürdü beni. Üzerine yürüdüğüm de oldu. Korkan bir kadın değilim. Ama sonuçları daha kötü oldu boğazımı sıktı bu sefer de bir süre. Ya ona ya kendime bir şey yapmakten korkuyorum.

Ya bi abi kiz kardesini nasil dovebilir? Okuduklarim beni hayretler icinde birakiyor.. :KK57:

Sigara bile kullanmaz. Çevresine ifşa etsem kimse inanmaz. Sosyal hayatında son derece sakin makul bir insan ama evde böyle değil. Küçükken babamın beni daha çok sevmesi ve bunu açıktan belli etmesi bana karşı nefret oluşturmuş içinde silemiyor, silmiyor. Daha önce bir kavgamızın sonucunda ayrı eve çıkmıştım. Binbir rica bindir özürle döndürdü beni. Üzerine yürüdüğüm de oldu. Korkan bir kadın değilim. Ama sonuçları daha kötü oldu boğazımı sıktı bu sefer de bir süre. Ya ona ya kendime bir şey yapmakten korkuyorum.

ilerde aynısını karısına yapacak bundan emin ol.onu çekmek zorunda değilsiniz mahkeme çözüm değil.uzak duracaksınız hayatınızdan çıkaracaksınız

görüşmeyin..
yani şikayet falan elbet bir çözüm .. olması gereken de o..
ama ben olsam şikayet etmezdim herhalde, edemezdim gerçekçi olmak gerekirse...
ama tüm irtibatımı keserdim..

nişanlıymışsınız.. ne zaman evleneceksiniz?
en azından evden ayrılmanız yakınsa ...

Aynı evde yaşamak zorunda değilsiniz.Ona bir şans verdiğinizi o şansı değerlendiremediğini söyleyip ayrılın bence evden.Ayrıca psikolojik sorunları var sanırım.Duygu karmaşası yaşıyo sanki,aslında çok seviyor siz olmadan yapamıyor,aynı zamanda kin güdüyor.Ya da sizden bir çıkarı var siz olmadan yapamıyor.

Ben tek çocuğum kardeşim olsun çok isterdim ama böyle olacaksa olmaması daha hayırlı sanırım.

Merhaba,
Abinizin öfke kontrolü ve ego sorunları var gibi.
Yapılacak tek şey, eğer o seviyeyi geçmediyseniz, oturup bi konuşmak.
Pozitif bi sesle filan.
Ama o radde geçildiyse, evden çıkın, kiraya çıkın yani. Kendisine de artık onunla muhattap olmayacağınızı bildirin.
Savcılığa verirseniz daha çok hiddetlenebilir diye onu sona bıraktım ben.

Anne baba bu olayın neresindeler?
Anladığım kadarıyla ayakların yere sağlam basıyor, abine muhtaç değilsin ayrı eve çıkabilirsin. Ayrıca bu ataklarını nişanlın bilmiyor mu?

Abinin sorunlarimi var ?
Seni sevmese istemese , geri donmen icin yalvarmaz.
Ama sen bir sans vermissin o kullanmayi bilmemis .bence ayril o evden onla beraber yasama..
Nisanlina soyleme taraftari degilim , ikisi birbirine girse yine arada sen kalirsin.
Sessizce hallet bence

Annemle diyoloğumuz çok iyidir. O da tüm bunların farkında ancak çok sessiz bir kadındır sesini yükseltmez bile üzülerek izliyor tüm olanları abimle konuşmuyor bu durumlarda set çekiyor arasına. Sizlerin yorumları gerçekten ayrı ev konusunda ikna ediyor beni. Evlilik için süremiz var nişanlım tıp okuyor tus atama falan derken 2 yıl var sanırım. Tek çare şu an ayrı ev sanırım.

Abiniz sinirliyken karşısıında olmamayı deneyin bir süre. Karşısında konuşmuyor cevap vermiyor olmanız ezildiğiniz anlamına gelmez. O birşey diyor siz karşılığını veriyorsunuz, sonra o daha büyük birşey diyor sonu şiddete dönüşüyordur.

Abinizin öfke kontrolü yok, anlaşılan çocukluğundan gelen , kendisinin daha az sevildiğini sizin daha çok sevildiğiniz hissettiği bir psikolojide var ortada.
Ayrı ev çözüm gibi görünsede anlık bir şey gibi bana göre bir kere denemişsiniz özür dilemiş vs..., ortada anneniz var dimi, abinizle tek yaşamıyorsunuz anladığım kadarıyla...

Abinizde sinir problemi var bu belli bir sey. Bende siz gibiyim, birsey soyleyemem gozlerim hemen dolar. iyi size sadece abiniz duygu somurusu yapiyorsunuz demis. bana annem derdi. Annem diyincede evdeki herkes oyle sanirdi amakimse gercegi sormazdi. siz abinizden olabildgince uzak durun. birakin otsun dursun.

Back
X