lütfen akıl verın! :)

siyahkelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
39
0
36
İzmir
kızlarr sımdı konuyu once kısaca özetlemek ıstıyorum 14 ay önce 2 yıl beraber oldugum ınsandan ayrıldım ve sonra karsıma onlarca ınsan cıktı ama hıcbırıne ısınamamıstım sımdı bırıyle tanıstım ve ınanılmaz yakın hıssettım kendımı ona dogru duzgun tanımıyorum ama tanıdıgım kadarıyla da kısılıgı de bana uygun tabı bunu söylemek ıcın cok erken. ama bıraz dengesız gıbı sadece konusma surecındeydık basta mukemmeldı ama ben baya kıskanclık falan yaptım ve zamansızdı sanırım cunku cıkmıyorduk bırde hıc kıskanılmaması gereken bırını kıskandım :) öyle bı sogukluk olustu sımdı durup durup mesaj atıyor ben cevap verıyorum bıraz konusuyoruz tamam hersey cok ıyı sonra bırden konusmalar kesılıyor... 2 gun önce de aynı sey oldu ve ben hıc bırsey atmadım sonra az once mesaj atmıs ''atmasam atmıyorsun sonra cıdden ben umursamaz oluyorum '' dıye. ne dıyecegımı bılemedım yanlıs bır hamle yapmak ıstemıyorum. o ınsanla gercektn beraber olmak ıstıyorum cunku ılk defa bu kadr yakın hıssettım kendımı bırıne. nasıl hareket etmelıyım onu tanıstıgımız zamana döndurmek ıcın yol göstrın lutfen..:(

Bütün İnsanlara
Şair: Sabahattin Ali

Dillerde gezen adım:
Bir seciyesiz, bir it.
Nedense olamadım,
Sizin gibi bir yiğit...

Ne gaye taşıyorum,
Ne bir dağ aşıyorum;
Delice yaşıyorum,
Ne ihtiras, ne ümit...

Yuh...Eğer hayat buysa,
Bu ahmakça uykuysa...
Bana kim sokulduysa
Hadi dedim, hadi git! ..

Bende çok şey var ama,
Akıl filan arama...
Ciddiyetle arama
Koydum dikenli bir çit.

Saçıma düşen aklar,
Ne bir macera saklar;
Çıkarmaz bu dudaklar,
Ne bir küfür ne tevhit...

Korkutmaz beni ölüm,
Bir şeytan kadar hürüm.
Süremez bende hüküm
Ne Allah, ne de Nahit...

kaçan kovalanır ..umursamaz takıl bir süre yani o öyle sansın
o 3mesaj atıyosa sen 2 at mesela :20:

bu kesınlıkle gecerlı bısey farkındayım :) ama konusurken nasıl bır tavır takınmam gerektıgını kestıremıyorum. ben yelkenlerı ındırıyorum hemen sonra bır bakıyorum beyefendı yok meydanda. cok sertte konusmak ıstemıyorum. o yuzden bu mesaja bıle nasıl cevap verecegımı bılemedım :(:41:

tatlım ortayı bulacaksn dengele tavrını yani ne buz ol çocuğa ne de samimi anlatabiliyor muyum yani hemen yelkenler inmesin hele bir ipleri eline al :34:

Back
X