lütfen akıl verin

rebeccca

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
83
20
13
31
Iki yıllık evliyim . 5 aylık hamileyim. Bu gece aldatildigimi öğrendim kaç zamandır şüpheleniyodum ve dün eşimin telfndan da farklı Bi mail adresi gördüm face şifresini patlattım bu gece yeni şifre ile giriş yaptım eşim kullanıyorMuş farklı bi isimle ama eski sevgilisiyle görüşüyorlar mis kadin da evli çocuğu var basim çatlıyor. Çok BadIre ler atlatarak evlendik bebekten önce boşanmaya karar vermiştim barıştık. ( boşanma sebebim eşim asker ve bu gurbet elde bana hiç destek olmayışı idi ) bebek aramızi daha iyi yapar demiştik. Allahım ne yapmam gerek bilmiyorum o yatakta yatiyor ve ona deli gibi vurmak istiyorum , boşanmak bilmiyorum hemşireyim ailemin tek çocuğuyum, ya daha 21 yaşındayım çocukla nasıl baş edicem. Tüm konuşmaları kaydettim herseyi . Bugün gündüz görümce mi aricam anlatcam kızı tanıyor. Ve bana her kavgamixda destek olmustur
Ama eşime nasıl d davrancam bilmiyorum birazdan kalkıp Gitcek ve akşam geri dönüyor. Allahım kafayı yicem. Nolur bi akıl verin.

4 yılımi verdim ona gurbet diye annemler istemedi sağlık meslek lisesinde okumuştum son sınıfta tanışmış tık. Anami gözleri yaşlı gbiraktim geldim şimdi ise ben ağlıyorum. Oğlum da içerde tekme üstüne tekme atıyor :(((

Basıp gitmek çözümü bilmiyorum ama nasıl affedicem onuda bilmiyorum bunları yüzüne nasıl vurucama onu bile bilmiyorum kafam allak bullak.

Allah yardimcin olsun canım. Bırak hamile olmayı evli, nişanlı vs değilim. Ben ayrıldığım adam için o kadar acı çekiyorum senin hislerini tahmin bile edemiyorum. Mantıklı hareket etmek zorundasın. Bebisini uzmemeye çalış. Hele bir sabah olsun arkadaşlar sana düşünceleriyle fikir vereceklerdir

Allah yardimcin olsun
İnşallah hakkijda en hayirli karari verirsin
Ama eşine anlat herşeyi öğrendiğini o ladini Kocasinan rezil edeceğini
Eşinin ailesine de anlat durum girumcenle kalma sadece
Sen ne olacak diye kara kara dusunecegine o düşünsun

Çocuk olmasa herşey daha kolay olurdu
Allah yardımcın olsun çok gençsin.

Eşine hiçbişey söyleme önce kadının kocasına göster herşeyi ne olacak bak bakalım.Tutuşsunlar.

Canım seninadına çok üzüldüm utanmazlar çocuğun için bir şans ver canım o kadınıda tehtit et içi içini yesin onunda varmış çocuğu çocuklara çok üzülüyorum ben Allah kolaylık versin canım belki sadece konuşmuşlardır daha ileri bişey yoktur

eger ayrılırım diyorsanız hicbirsey soylemeden avukatın yolunu tutun bence.
affetmeyi dusunseniz dahi burnunu iyice surtun kesinlikle.

esinizin siddet egilimi var mı?
var ise yuzlesmemenizi tavsiye ederim, ailemi ozledim diyip onların yanına gidin, uzaktan telefondan konusun.

genel olarak sakin biridir diyorsanız evden kovmanız ya da kavga edip cıkmanız da mumkun.

ek: onunla konusmadan hatta gorumcenizle paylasmadan once tum kanıtları toplamaya calısın.
gorumceniz her konuda destek olabilri ancak ayrılık surecinde nasıl bir tavır alacagınızı bilemezsiniz.

durumun gerçekten çok zor ben rüyamda görsem etkileniyorum
bence kızın eşine ulaşmaya çalış
ilk önce görsünler günlerini..

aYnen o kadının eşine göster arkadaşım önce sonra eşinin ailesini çağır herkesin içinde anlat herşeyi

Çok güçlü olmak zorunda olduğun bir dönemdesin.
Bence önce kendin iyi düşün taşın.Bu olaylar ortaya çıktığında yani duyulduğunda boşanıcakmısın yoksa barışıp tekrar hayatına devam edecekmisin.
Eğer boşanıcaksan problem yok duyur herkeze ,ortalığı ayağa kaldır,avukatına git ve boşan.Ki bence doğrusu bu.
Seni hemde hamileyken aldatan bir eşe bir dakika katlanmazdım ben
Ama eğer boşanmıcaksan ????

Eğer sonunda affedecekseniz kimseye söylemeyin dallanıp budaklandırmayın.
Eşinize de hissettirmeyin.
Eğer esip gürleyip boşanmazsanız daha sonrakilerde çük daha yüzsüzleşecektir emin olun.
Ayrıca hamile olup bunları yaşayan annelere tek tavsiyem var,
Aynılarını yaşamış biri olarak.
Hiçbirşey karnınızda duran mucizeden daha önemli değil.
Bir gün gelip de boşu boşuna hamileliğimde bu kadar sıkıntı yaşamışım ve evladıma yaşatmışım diye üzülmeyin.
Ben umursamadım. Yapacak bişeyim yoktu.
Adam olan yapmaz çünkü.
Bu saatten sonra merhamet vicdan öğretemeyeceğinize göre..
Hamileliğimin keyfini çıkarmaya çalıştım elimden geldiğince..
Böylelerinin bebeğimi ve beni üzmesine izin vermemeye çalıştım.

Günaydın sabaha dek bütün konuşmaları toplayip kaydettim ve ekran görüntüleri ni de kaydettim.kadın normalde kapalı fotoğraf lar göndermiş onlarda kapalı şükür ki sanal seks olayıla karşılaşmadım. Fa cenin açık olduğunu görünce yazdı bende eşim mis gbi konuştum ara da sesini duyuym karım uyuyor dedikçe üç aradı açtım bu saatte çocuğundan da mi utanmiyon dedim kapadı hemen Kadını tehdit ettim eşinin isim Soyisim, is yerini biliyo rum( kanımca beraber calisiyo) . Bahsettgim gorumcemin de evine girip cikiyor kiz. Yarin ona anlaticam dedim korktu baya allahın peygamberin aşkına pişmanım Demeğe başladı bender kapadı m o face yi..,Eşim sabah 6 da giderken kalkmak istemedim uğurlamaya kızdı sabaha kadar uyumadin dedi şimdi uğurlamaya gelmiyorsun filan bu gitti bende ardından yazdım hemen whatsap dan al bal ne yaptım sabaha kadar dedim çektihım ekran fotoları gönderdim. Aradı 2 saattir onla konustük ağladı Zir la di. Ilk tanıştığım iz da kendisini askeri okula yerleşince aldatan bi kızdan bahsetmişti o kız bu dedi intikam almak için konuştum dedi. Bu da kaydetmis benim gbi konusma lari gönderdi. Aksama dahada ispatlo cam dedi.

Ne konuşmuşlar acaba? Dışarda da görüşüyorlarmıymış? Boşanmayıp barışırsanız tekrar nasıl güveneceksiniz?

** Bir üstteki konuşmanızı yeni gördüm. Ben yine de güvenemezdim,saçmalamış. Kendi evli,karşı taraf evli.Neyin intikamını alıyor Allah aşkına. Madem öyle,o da seni aldattı şuan. Git sen de ondan intikam al

Son düzenleme:
Hanımlar hepiniz sagolun. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın içimdeki sabi bile hissetti taş gibi geceden beri. Şimdilik bi karar vermedim veremiyorum da gece boyu ayakta ydim . Inandim mi onu da bilmiyorum içim çok buruk keşke hamile olmasaydım bile diyemiyorum allaha dua edin lütfen hakkımızda hayırlı si olsun. Kendi aileme vede kaynana kayinbaba ya yansitmi cam 4 gorumcemin var ikisine anlatcam biri evin en büyüğü sözü geçiyor biraz azar çeksin diye diğerine işte o ki zi tanıyan. Bu arada eşim benden 4 yaş büyük.

Günaydın sabaha dek bütün konuşmaları toplayip kaydettim ve ekran görüntüleri ni de kaydettim.kadın normalde kapalı fotoğraf lar göndermiş onlarda kapalı şükür ki sanal seks olayıla karşılaşmadım. Fa cenin açık olduğunu görünce yazdı bende eşim mis gbi konuştum ara da sesini duyuym karım uyuyor dedikçe üç aradı açtım bu saatte çocuğundan da mi utanmiyon dedim kapadı hemen Kadını tehdit ettim eşinin isim Soyisim, is yerini biliyo rum( kanımca beraber calisiyo) . Bahsettgim gorumcemin de evine girip cikiyor kiz. Yarin ona anlaticam dedim korktu baya allahın peygamberin aşkına pişmanım Demeğe başladı bender kapadı m o face yi..,Eşim sabah 6 da giderken kalkmak istemedim uğurlamaya kızdı sabaha kadar uyumadin dedi şimdi uğurlamaya gelmiyorsun filan bu gitti bende ardından yazdım hemen whatsap dan al bal ne yaptım sabaha kadar dedim çektihım ekran fotoları gönderdim. Aradı 2 saattir onla konustük ağladı Zir la di. Ilk tanıştığım iz da kendisini askeri okula yerleşince aldatan bi kızdan bahsetmişti o kız bu dedi intikam almak için konuştum dedi. Bu da kaydetmis benim gbi konusma lari gönderdi. Aksama dahada ispatlo cam dedi.
Hıçbir söylediğine inanma .Ben yapsam ne yapardın de .Topla onun bavulunu koy kapıya sürünsün edepsiz .Açma telini.Burda biri vardı adam gitti sonra dönmüş kuzu kuzu .Gözü korksun.

Biz Siirt'te yiz kız istanbulda sevgili gbi değil konuşmalar lan li lun lu eski sevgili olmanın rahatlığı var belki de bilmiyorum eşim benden bahsetmiş arada hasta ona yemek yapıyorum, filan beynim durdu artk nasılsa kaydettim aksam tekrar tekrar okuycam

Back
X