Iki yıllık evliyim . 5 aylık hamileyim. Bu gece aldatildigimi öğrendim kaç zamandır şüpheleniyodum ve dün eşimin telfndan da farklı Bi mail adresi gördüm face şifresini patlattım bu gece yeni şifre ile giriş yaptım eşim kullanıyorMuş farklı bi isimle ama eski sevgilisiyle görüşüyorlar mis kadin da evli çocuğu var basim çatlıyor. Çok BadIre ler atlatarak evlendik bebekten önce boşanmaya karar vermiştim barıştık. ( boşanma sebebim eşim asker ve bu gurbet elde bana hiç destek olmayışı idi ) bebek aramızi daha iyi yapar demiştik. Allahım ne yapmam gerek bilmiyorum o yatakta yatiyor ve ona deli gibi vurmak istiyorum , boşanmak bilmiyorum hemşireyim ailemin tek çocuğuyum, ya daha 21 yaşındayım çocukla nasıl baş edicem. Tüm konuşmaları kaydettim herseyi . Bugün gündüz görümce mi aricam anlatcam kızı tanıyor. Ve bana her kavgamixda destek olmustur
Ama eşime nasıl d davrancam bilmiyorum birazdan kalkıp Gitcek ve akşam geri dönüyor. Allahım kafayı yicem. Nolur bi akıl verin.
Ama eşime nasıl d davrancam bilmiyorum birazdan kalkıp Gitcek ve akşam geri dönüyor. Allahım kafayı yicem. Nolur bi akıl verin.