bi yakınımla paylaştım o da gaz olabilir demişti ama ilk defa başıma geliyor bilemiyorum hiçGaz ağrısı olabilirmi canım?
2 ay önce doğum yaptım ve benim de çok fazla gazım olurdu tarif ettiğin gibi bi ağrıydı ayaklarını sıcak tut gazını çıkarmayı dene inşallah rahatlarsinbi yakınımla paylaştım o da gaz olabilir demişti ama ilk defa başıma geliyor bilemiyorum hiç
Allah bağışlasın yavrunuzu.2 ay önce doğum yaptım ve benim de çok fazla gazım olurdu tarif ettiğin gibi bi ağrıydı ayaklarını sıcak tut gazını çıkarmayı dene inşallah rahatlarsin
ovulasyon zamanında ilişki olduysa ihtimal var.gebelik testi alıp öğrenin.. Ben 2 gün kala öğrenmiştim.mrb benim adetime 3 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı
Sanırım bebeğin toplanıyor orada. Göbeğin büyümesinin de etkisi vardır kabız olmanın da. Göbek deliğimin altı çok acıyordu. Sanki yırtılacak gibi oluyordu. Bi kaç hafta sürdü her gün kremle ovdum. Büyümesindendir dedim. Şükürler olsun geçti :)Kızlar benim 3 gündür bi sorunum var ve geçer diye üstüne düşmedim.Karın alt kısmımda telaffüz edemediğim acı gibi bir his var.İlkten Karnım büyüyor o yüzden sandım.Gece yatarken sağdan sola , soldan sağa dönüşlerde alt karında böyle bi acı oluyor ve rahatsız oluyorum. Sonra düz uzanırsam bir sorunum yok. Yan dönersem bacaklarımı kendime çekersem yine aynı şey oluyor. Elimle çook hafif bastırınca bile acıyor. Gün içinde de alt karındaki yumuşaklık artık yok, sert gibi ya da ben evham yaptım o yüzden sizlere sormak istedim.
**
Not: ferrumfort kullanıyorum ve kabızlık kaçınılmaz sorunum. Wc ye 2-3 günde 1 çıktığım da oluyor hergün çıktığım da oluyor,ama % 50 oranında yapabiliyorum. Bu yuzden olsa neden son 3 gundur alt karnim aciyor ki
*aynı sorunu yaşayan var mı kızlar?
Enfeksiyonun var malesef ilaçlarını çok düzenli almalısınArkadaşlar bugün hastaneye gittim.
İdrar testi yaptı dr
Sonuç kağıdında :
4-5 lökosit
8-10 epidel hucresi
Bol bakteri goruldu
Yazıyor. Dr bu yüzden alt karın acıyor dedi.
Aksef 500mg Antibiyotik
Monurol toz içecek
Bu ilaçları kullan dedi.
Enfeksiyon kapmissin bol su ic dedi.
Arkadaşlar bugün hastaneye gittim.
İdrar testi yaptı dr
Sonuç kağıdında :
4-5 lökosit
8-10 epidel hucresi
Bol bakteri goruldu
Aksef 500mg Antibiyotik
Monurol toz içecek
Bu ilaçları kullan dedi.
Arkadaşlar bugün hastaneye gittim.
İdrar testi yaptı dr
Sonuç kağıdında :
4-5 lökosit
8-10 epidel hucresi
Bol bakteri goruldu
Aksef 500mg Antibiyotik
Monurol toz içecek
Bu ilaçları kullan dedi.
Tamam öyle yapayım ben de.Aaaa dediği iki ilacı içiyorum. O antibiyotiği içmeden önce kesinlikle ağzına bişey at. Çok fena baygınlık yaptı bende. Monurol tek kullanımlık zten bayıldım o ilaca. Çok rahatlatmıştı beni.
Bu benim üçüncü antibiyotiğim. 22 yıldır 4. Antibiyotiğim.. zormuş hamilelik :)Tamam öyle yapayım ben de.
Antibiyotik için tedirgin olsam da mecbur içeceğim çok kötü çünkü alt karın.
Polikistik over yani kist olabilir.bende surekli oluyor bazen patlayip geciyor bazen patlamadan.bi sakinca olmuyor ama agrisi sinir bozucu tabi.ozellikle bacağımı yukari kaldirmam hareket etmem esnasinda oluyor.bazen de yine kist galiba deyip gidiyorum doktor hersey yolunda hicbir sorun yok diyor.bence onemli degil hareket etmemeye calis ve sicak su torbasi kullan derimKızlar benim 3 gündür bi sorunum var ve geçer diye üstüne düşmedim.Karın alt kısmımda telaffüz edemediğim acı gibi bir his var.İlkten Karnım büyüyor o yüzden sandım.Gece yatarken sağdan sola , soldan sağa dönüşlerde alt karında böyle bi acı oluyor ve rahatsız oluyorum. Sonra düz uzanırsam bir sorunum yok. Yan dönersem bacaklarımı kendime çekersem yine aynı şey oluyor. Elimle çook hafif bastırınca bile acıyor. Gün içinde de alt karındaki yumuşaklık artık yok, sert gibi ya da ben evham yaptım o yüzden sizlere sormak istedim.
**
Not: ferrumfort kullanıyorum ve kabızlık kaçınılmaz sorunum. Wc ye 2-3 günde 1 çıktığım da oluyor hergün çıktığım da oluyor,ama % 50 oranında yapabiliyorum. Bu yuzden olsa neden son 3 gundur alt karnim aciyor ki
bendede aynı şey var resmen rahmim acıyor gibi bazen gazdan oluyor çünkü tuvalete çıktığımda geçiyor bazen neden olduğunu anlayamıyorum gece sağ tarafıma özellikle acıdan dönemiyorum doktora sordum bebeğin duruşuyla alakalı dedi bana acıyan tarafımda ayakları varmış meselaKızlar benim 3 gündür bi sorunum var ve geçer diye üstüne düşmedim.Karın alt kısmımda telaffüz edemediğim acı gibi bir his var.İlkten Karnım büyüyor o yüzden sandım.Gece yatarken sağdan sola , soldan sağa dönüşlerde alt karında böyle bi acı oluyor ve rahatsız oluyorum. Sonra düz uzanırsam bir sorunum yok. Yan dönersem bacaklarımı kendime çekersem yine aynı şey oluyor. Elimle çook hafif bastırınca bile acıyor. Gün içinde de alt karındaki yumuşaklık artık yok, sert gibi ya da ben evham yaptım o yüzden sizlere sormak istedim.
**
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?