Lütfen anlayan biri yorum yapabilirimi acil!!!

Poison Women

Dünyada evlat gibi insanı kendine çeken, bağ yok
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
489
493
103
beta hcg testi yaptım sonuç 7 yazıyor gebelik varmıdır sizce?

O zaman çok başında yakalamış olabilirsin ama 2. Test yapmadan maalesef sonuç kesin olmaz

3 4 günlük bir döllenme
Ama çok yeni dolayisiyla 3 hafta sonra testi tekrar et ki adetin de geçmiş olsun

Kızlar beklediğim Bi gebelik değildi zaten eminmisiniz Bi şeylerin var olduğuna

beta 5 ten büyükse gebelik sayılıyor ama sizinki çok çok yeni. bir kaç gün sonra gene kan verin.

Sınırda bi değer, bazı lablar 10'dan da başlatıyor gebeliği, referans değeriniz 0-5 mi sizin?

Kızlar beklediğim Bi gebelik değildi zaten eminmisiniz Bi şeylerin var olduğuna
Bu teste göre çok çok yeni var ama adete de daha çok var kimyasal falan da olabilir.
Muhtemelen başka testlerin içinde istemiştir doktor

Geçen hafta şupheli bir ilişki varsa ondan olabilir. Daha önce degildir

Bu teste göre çok çok yeni var ama adete de daha çok var kimyasal falan da olabilir.
Muhtemelen başka testlerin içinde istemiştir doktor

Geçen hafta şupheli bir ilişki varsa ondan olabilir. Daha önce degildir
Doktor yok dedi p.Tesi tekrar kan verecem ama

beta 5 ten büyükse gebelik sayılıyor ama sizinki çok çok yeni. bir kaç gün sonra gene kan verin.
Evet bende öyle biliyorum ama p. Tesi tekrar kan verecem bu arada doktor gebelik yok dedi, zaten beklediğim bişey değil bu sadece akıntım biraz arttığı için yaptırmak istedim, Allah bekleyen herkese nasip etsin, bnm daha 1yaşında bebeğim var herşeyin hayırlısı olsun inş ona göre tedbirimi alayım çünkü bazen çok ağır şeyler kaldırıp indiriyorum

3 4 günlük bir döllenme
Ama çok yeni dolayisiyla 3 hafta sonra testi tekrar et ki adetin de geçmiş olsun
Adetim bu ayın ortalarına doğru ama ben erkenden öğrenmek istiyorum biraz endişeliyim, bebeğim 1 yaşında çok ufak çünkü ona göre tedbirimi alayım bari, bazen çok ağır şeyler indirip kaldırıyorum

Bebiş küçükmüş onu bile çok kaldırmak etki edebilir. Erken öğrenmekte fayda var.
Ama doktor yok dediyse vardır bı bildiği

Daha adete de çok varmış baya erken test yapmışsınız
Sanki o zamanlar da yumurtlama bile yeni olmuş gibidir

Haklısınız en iyisi biraz daha zaman geçsin öyle test yapayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…