- 17 Ocak 2016
- 489
- 493
- 103
- Konu Sahibi Poison Women
beta hcg testi yaptım sonuç 7 yazıyor gebelik varmıdır sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adetim 2 hafta önceydiOvülasyon tarihini biliyor musun?
Çok erken test yapmışsın değer de çok düşük yani çıkması bile mucize biz adet günümüzde zor öğrendikKızlar beklediğim Bi gebelik değildi zaten eminmisiniz Bi şeylerin var olduğuna
Bu teste göre çok çok yeni var ama adete de daha çok var kimyasal falan da olabilir.Kızlar beklediğim Bi gebelik değildi zaten eminmisiniz Bi şeylerin var olduğuna
Sadece 7 yazıyorSınırda bi değer, bazı lablar 10'dan da başlatıyor gebeliği, referans değeriniz 0-5 mi sizin?
Doktor yok dedi p.Tesi tekrar kan verecem amaBu teste göre çok çok yeni var ama adete de daha çok var kimyasal falan da olabilir.
Muhtemelen başka testlerin içinde istemiştir doktor
Geçen hafta şupheli bir ilişki varsa ondan olabilir. Daha önce degildir
Evet bende öyle biliyorum ama p. Tesi tekrar kan verecem bu arada doktor gebelik yok dedi, zaten beklediğim bişey değil bu sadece akıntım biraz arttığı için yaptırmak istedim, Allah bekleyen herkese nasip etsin, bnm daha 1yaşında bebeğim var herşeyin hayırlısı olsun inş ona göre tedbirimi alayım çünkü bazen çok ağır şeyler kaldırıp indiriyorumbeta 5 ten büyükse gebelik sayılıyor ama sizinki çok çok yeni. bir kaç gün sonra gene kan verin.
Adetim bu ayın ortalarına doğru ama ben erkenden öğrenmek istiyorum biraz endişeliyim, bebeğim 1 yaşında çok ufak çünkü ona göre tedbirimi alayım bari, bazen çok ağır şeyler indirip kaldırıyorum3 4 günlük bir döllenme
Ama çok yeni dolayisiyla 3 hafta sonra testi tekrar et ki adetin de geçmiş olsun
Bebiş küçükmüş onu bile çok kaldırmak etki edebilir. Erken öğrenmekte fayda var.Adetim bu ayın ortalarına doğru ama ben erkenden öğrenmek istiyorum biraz endişeliyim, bebeğim 1 yaşında çok ufak çünkü ona göre tedbirimi alayım bari, bazen çok ağır şeyler indirip kaldırıyorum
Haklısınız en iyisi biraz daha zaman geçsin öyle test yapayım en iyisiBebiş küçükmüş onu bile çok kaldırmak etki edebilir. Erken öğrenmekte fayda var.
Ama doktor yok dediyse vardır bı bildiği
Daha adete de çok varmış baya erken test yapmışsınız
Sanki o zamanlar da yumurtlama bile yeni olmuş gibidir