Lütfen bakabilir misiniz acaba

missmarple

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
28
7
1
34
herkese merhaba konu açmayacaktım ama cevap alamadığım için açtım adetime 6 gün var testi yükleyince kalite biraz bozuluyor ama hafif bir çizgi var mı sizce ben mi kafayı yiyorum

Eklentiler

• IMG_6235.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_6210.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 23
herkese merhaba konu açmayacaktım ama cevap alamadığım için açtım adetime 6 gün var testi yükleyince kalite biraz bozuluyor ama hafif bir çizgi var mı sizce ben mi kafayı yiyorum
Bu test çok daha belirgin çizgilerle kanda negatif çıkıyor. Hiç güvenilir değil. Başka markayla tekrarlamak lazım.

Çok slik görünüyor canım inşallah vardır

Bu test çok daha belirgin çizgilerle kanda negatif çıkıyor. Hiç güvenilir değil. Başka markayla tekrarlamak lazım.
Evet hep öyle yorumlar okudum ben de başka bir marka test ile tekrarlayacağım birkaç gün sonra daha koyu çıkıp negatif gelmesi ne kadar üzücü bir durum!

Evet hep öyle yorumlar okudum ben de başka bir marka test ile tekrarlayacağım birkaç gün sonra daha koyu çıkıp negatif gelmesi ne kadar üzücü bir durum!
Benim defalarca başıma geldi. Kanda negatif görmek hayal kırıklığı oluyor. Hele ki umutlanmışken

İnşallah ama pek umudum yok days doctordan memnun olan kimse yok ve bundan çok daha koyu olup negatif çıkardığı çok olmuş maalesef
İlk idrarla yeniden dene canım koyulaşma varsa yalancı pozitif değildir herkeste yalancı çıkaracak diye bir şey yok inşallah bebeğin seninledir kötü düşünme ama yoksa da Allahım tez zamanda nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…