Lütfen bakar mısın? Bu lekelenme normal mi?

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.691
6.664
358
35
Merhabalar
6+6 ikizlere gebeyim. Cuma günü gecesi peceteye bu şekilde kanlı akıntı gelmişti. Doktora gittim sorun yok denildi. Kanama yok denildi.. bugün yani p.tesi sabah tekrar oldu. Biraz kendimi yoruyorum ondan mı acaba? Aslında yormak değil de normal rutinde devam ediyorum. Lütfen bakın. Şimdi 3 saatlik şehirler arası yola ciktim. Gittiğim yerde doktora gideceğim hemen...

Resim vardı sildim hakikaten habersiz koymam pek iyi olmadı :))

Son düzenleme:
Keşke fotoğraf için bilgilendirme yapsaydın :) leke gibi durmuyo sanki demesen ben idrar sanırdım. Pembelik görünmüyor. Hem de ikiz hamilesin bu dönemler tehlikeli kendini yormaman lazım. Ayaklarını yükselt bol bol uzan. Doktorun iğne vermediyse mutlaka iste çok yoğun kanama olmazsa da korkma. Sağlıcakla gelsinler

Doktora gittim keselerin etrafinda kanlanma var dedi. Protestan verdi. Dinlen dedi. Tedirginligim biraz azaldı ama galiba bu ikiz hamilelik işi zor

Doktora gittim keselerin etrafinda kanlanma var dedi. Protestan verdi. Dinlen dedi. Tedirginligim biraz azaldı ama galiba bu ikiz hamilelik işi zor
Zor canım tabi iğneni ihmal etme sürekli dinlen yorulmaman lazım şu sıralar

İğne değilde vajinal hap olarak vermiş. Korktum epey sürekli bir kullanım gerekmez insallah
12. Haftaya kadar gerekebilir. İğnesini iste doktorundan vajinal kullandığımda bnm de tahrişten leke gelmişti

kuzum ben kese etrafında kan varsa tek yapman yatman dinlenmen benimde başıma gelmişti doktor yat dinlen merdiven inme çıkma yok evde hafif yürüyüş çok şükür 2 haftaya toparlandı ama tam 3 ayım bitene kadar aynı şekilde korumaya devam ettim.

Peki kanaman oluyir muydu ya da lekelenme? İlaç verdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…