Çok silik ikinci çizgi görüyorum reglime daha çok var ama öylesine yapmıştım. Var mı çizgi tardın edin lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hamile kalabildinmiCooook silik bir cizgi gördüm insallah vardir tekrarla koyulasana kadar bakalim![]()
Malesef canimCanım hamile kalabildinmi
Testi yapınca hemen çıktı mıÇok silik ikinci çizgi görüyorum reglime daha çok var ama öylesine yapmıştım. Var mı çizgi tardın edin lütfen
Evet ilk 10 dakikada çıktı. Bunu gün ortası öylesine yapmıştım yarın sabah uyanınca tekrarlıcamTesti yapınca hemen çıktı mı
Tekrarlayın sonrada yine çıkarsa kan verinEvet ilk 10 dakikada çıktı. Bunu gün ortası öylesine yapmıştım yarın sabah uyanınca tekrarlıcam
Allah bizide sevindirsin tez zamandaMalesef canim![]()
Amin canimAllah bizide sevindirsin tez zamanda
TebriklerKızlar günaydın 29 unda kan verdim negatif sabah midem bulanıyor iki test yaptım bu gün kan vercem yineEki Görüntüle 3140497
Bu test idrarda çok bekletilmiş yanılma olur beş damla ile yapın strip denemeyinÇok silik ikinci çizgi görüyorum reglime daha çok var ama öylesine yapmıştım. Var mı çizgi tardın edin lütfen
Evet bu gün beta hcg 174 cıktı darısı tüm isteyenlerin başınaTebriklerçok erken olunca kanda çıkmıyor galiba gecikmeyi bekleyin diyorlar
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsunEvet bu gün beta hcg 174 cıktı darısı tüm isteyenlerin başına![]()
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlereÇok sevindim hayırlı uğurlu olsun![]()
Kaç çoktı beta ?Kızlar günaydın 29 unda kan verdim negatif sabah midem bulanıyor iki test yaptım bu gün kan vercem yineEki Görüntüle 3140497