Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkLütfen bakar mısınız 8 haftalık hamileydim
Daha önce yaşamadım canım ama geçmiş olsun inşallah bebiş degildir doktora gitmesin mi sancı ve kanama olunca sana progesteron vermesi gerekirdi diye biliyorum
Keşke fotoğraf koymasaydınız kanamanız varsa muhakkak doktora gidin düşük yapmış gibi duruyorsunuz gebelikte lekelenme oluyor ama bu şekilde parça düşürüldüğünü sanmıyorum kontrol olmanız önemli riske atmayın geçmiş olsun
Daha önce yaşamadım canım ama geçmiş olsun inşallah bebiş degildir doktora gitmesin mi sancı ve kanama olunca sana progesteron vermesi gerekirdi diye biliyorum
Keşke fotoğraf koymasaydınız kanamanız varsa muhakkak doktora gidin düşük yapmış gibi duruyorsunuz gebelikte lekelenme oluyor ama bu şekilde parça düşürüldüğünü sanmıyorum kontrol olmanız önemli riske atmayın geçmiş olsun
Fotoğrafı görmedim ama benim de gebeliğin 8. Haftasında kanamam olmuştu ilaç kullandım ama ne fayda sonrasında parça düştü kanamayla beraber hastaneye gittim düşük yapmışım ve ölebilirdim kan kaybından o kadar çoktu hastanede yatmıştım bir daha da hamile kalamadım zaten