Ennur aya Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2022 103 46 28 1 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ennur aya #1 Normalde 11 di ilk kan verdiğimde, sonra tekrar verdiğimde sonuç bu şekilde, çok üzgünüm ama kanamam da yok hiç bir şey anlamadım
Normalde 11 di ilk kan verdiğimde, sonra tekrar verdiğimde sonuç bu şekilde, çok üzgünüm ama kanamam da yok hiç bir şey anlamadım
E ebbs Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2023 2.152 4.651 63 1 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ennur aya #2 Ennur aya .!.: Normalde 11 di ilk kan verdiğimde, sonra tekrar verdiğimde sonuç bu şekilde, çok üzgünüm ama kanamam da yok hiç bir şey anlamadım Genişletmek için tıkla... Kimyasal gebelik yaşamışsınız. Yakında kanamanız olur, üzüldüm sizin adınıza. Umarım bir dahaki denemeniz olumlu olur♥
Ennur aya .!.: Normalde 11 di ilk kan verdiğimde, sonra tekrar verdiğimde sonuç bu şekilde, çok üzgünüm ama kanamam da yok hiç bir şey anlamadım Genişletmek için tıkla... Kimyasal gebelik yaşamışsınız. Yakında kanamanız olur, üzüldüm sizin adınıza. Umarım bir dahaki denemeniz olumlu olur♥
Ennur aya Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2022 103 46 28 1 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ennur aya #3 Neden böyle olur ki , şuan kendi doktoruma gidemiyorum şehir dışındayım ve eşimde bende çok üzgünüz