Lütfen bakar mısınız 🙏🏻 Hcg artış

o kadar iyi hissettirdi ki iyi dmi herşey yolunda herşey yolunda herşey yolunda 😍🙏🏻🙏🏻🌷🌺🌹🧿🧿🧿
Bol bol su icin ve uyuyun 🥰 her sey yolunda, gercekten yolunda 🙏 bi de beslenmenize dikkat edin bence vucut ne kadar saglikli olursa bebek o kadar tutunuyor 💓 19’unda kan verdiginizde beni de etiketleyin lutfen ☺️🙏

Bol bol su icin ve uyuyun 🥰 her sey yolunda, gercekten yolunda 🙏 bi de beslenmenize dikkat edin bence vucut ne kadar saglikli olursa bebek o kadar tutunuyor 💓 19’unda kan verdiginizde beni de etiketleyin lutfen ☺🙏

🙏🏻🙌🏻 çok teşekkür ederim çok çok çok hemen uyucam 19nda hemen güzel haberler vericem inşalah 🌺🥰🥰🥰

hayır bitanem pazartesi mi versem napsam bilemedim ben 😓
Beklemeni gerektirecek birşey yok canım için rahat etmesi için bence vermelisin. Üzerinden 2 gün ve daha fazla geçtiyse tekrar degerine baktirmani tavsiye ederjm. Bende 15 mayista verdim 30.82 çıktı 17 mayısta tekrar verdim 78,57 çıktı içim rahatladı. Güzel düşün güzel olsun ❤ inşallah yükselmiştir değerin

Beklemeni gerektirecek birşey yok canım için rahat etmesi için bence vermelisin. Üzerinden 2 gün ve daha fazla geçtiyse tekrar degerine baktirmani tavsiye ederjm. Bende 15 mayista verdim 30.82 çıktı 17 mayısta tekrar verdim 78,57 çıktı içim rahatladı. Güzel düşün güzel olsun ❤ inşallah yükselmiştir değerin

benim 15 mayıs 47.28
17mayıs 71.54 o yüzden bugün bilemiyorum üçüncü kez vermiş olucam kan

Back
X