Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bol bol su icin ve uyuyun her sey yolunda, gercekten yolunda bi de beslenmenize dikkat edin bence vucut ne kadar saglikli olursa bebek o kadar tutunuyor 19’unda kan verdiginizde beni de etiketleyin lutfen
Bol bol su icin ve uyuyun her sey yolunda, gercekten yolunda bi de beslenmenize dikkat edin bence vucut ne kadar saglikli olursa bebek o kadar tutunuyor 19’unda kan verdiginizde beni de etiketleyin lutfen ☺
Beklemeni gerektirecek birşey yok canım için rahat etmesi için bence vermelisin. Üzerinden 2 gün ve daha fazla geçtiyse tekrar degerine baktirmani tavsiye ederjm. Bende 15 mayista verdim 30.82 çıktı 17 mayısta tekrar verdim 78,57 çıktı içim rahatladı. Güzel düşün güzel olsun ❤ inşallah yükselmiştir değerin
Beklemeni gerektirecek birşey yok canım için rahat etmesi için bence vermelisin. Üzerinden 2 gün ve daha fazla geçtiyse tekrar degerine baktirmani tavsiye ederjm. Bende 15 mayista verdim 30.82 çıktı 17 mayısta tekrar verdim 78,57 çıktı içim rahatladı. Güzel düşün güzel olsun ❤ inşallah yükselmiştir değerin