- 25 Şubat 2025
- 68
- 14
- 3
- 22
- Konu Sahibi masalquinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme olduysa erken gebelik testinde çıkıp değer düşük olduğu için kaset testte çıkmamış olabilir kan testi verin istersenizAdetim 9 gün gecikti, 4 gün test yaptım sonradan silik çizgi çıktı 2,3 gün sonra erken gebelik testi alıp yaptım anında iki çizgi çıktı ve şuan akşam yaptım kaset testle negatif çıktı gebelik var mı![]()
Ben biraz daha beklemek istiyordum ama bugün bu durumu yaşayınca üzüldüm olmazsa direk geçip bakayım inşallah vardır yaGeç döllenme olduysa erken gebelik testinde çıkıp değer düşük olduğu için kaset testte çıkmamış olabilir kan testi verin isterseniz
Kimyasal gebelik olabilirKızlar nerdesin yaa
İnşallah değildir ya daha 4 ay önce yaşadımKimyasal gebelik olabilir
2-3 gün daha sabredip tekrar test yap biz ne bilekKızlar nerdesin yaa
Negatif canım. Erken gebelik testinde kuruma çizgisi çıkarmış. 2 gün sonra tekrar test yapAdetim 9 gün gecikti, 4 gün test yaptım sonradan silik çizgi çıktı 2,3 gün sonra erken gebelik testi alıp yaptım anında iki çizgi çıktı ve şuan akşam yaptım kaset testle negatif çıktı gebelik var mı![]()
Bilmiyorsan yorum yapma o zaman2-3 gün daha sabredip tekrar test yap biz ne bilek
Kuruma çizgisi değildi anında belirdi o yüzden umutlandımNegatif canım. Erken gebelik testinde kuruma çizgisi çıkarmış. 2 gün sonra tekrar test yap
Bildiğiniz için değil burası sohbet amaçlı bir yer ve bu bizim yaşadığımız durumları yaşayanlar elbette var buraya o yüzden atılıyor dertleşiliyorGidip kan tahlili yaptırın biz bilemeyiz
kimyasal olabilirAdetim 9 gün gecikti, 4 gün test yaptım sonradan silik çizgi çıktı 2,3 gün sonra erken gebelik testi alıp yaptım anında iki çizgi çıktı ve şuan akşam yaptım kaset testle negatif çıktı gebelik var mı![]()
kan testi neden vermiyorsunuz? kesin sonuç gebelik testi bazen bozuk hatalı pozitifte veriyorİnşallah değildir yaa
Yeni Başka şehire taşındım ve daha bilmiyorum nerde var bugün sordum bi kaç güne gitmek istiyorum endişe var içimde bilemiyorumkan testi neden vermiyorsunuz? kesin sonuç gebelik testi bazen bozuk hatalı pozitifte veriyor
yok yok hemen öğrenip gıt olmaz böyle sürekli, gebelik testi olmadı özele gıdın eczaneler kazanıyor boşu boşuna yaptrın kafanız rahat olsunYeni Başka şehire taşındım ve daha bilmiyorum nerde var bugün sordum bi kaç güne gitmek istiyorum endişe var içimde bilemiyorum![]()
Çok doğru söylüyorsun yarın gitmeliyim o zamanyok yok hemen öğrenip gıt olmaz böyle sürekli, gebelik testi olmadı özele gıdın eczaneler kazanıyor boşu boşuna yaptrın kafanız rahat olsun