Lütfen bakar mısınız gebelik var mı

masalquinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
68
14
3
22
Adetim 9 gün gecikti, 4 gün test yaptım sonradan silik çizgi çıktı 2,3 gün sonra erken gebelik testi alıp yaptım anında iki çizgi çıktı ve şuan akşam yaptım kaset testle negatif çıktı gebelik var mı 😖😖

Eklentiler

• 1000040967.webp
    1000040967.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 1000041247.webp
    1000041247.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 42
Adetim 9 gün gecikti, 4 gün test yaptım sonradan silik çizgi çıktı 2,3 gün sonra erken gebelik testi alıp yaptım anında iki çizgi çıktı ve şuan akşam yaptım kaset testle negatif çıktı gebelik var mı 😖😖
Geç döllenme olduysa erken gebelik testinde çıkıp değer düşük olduğu için kaset testte çıkmamış olabilir kan testi verin isterseniz

Negatif canım. Erken gebelik testinde kuruma çizgisi çıkarmış. 2 gün sonra tekrar test yap

Yani yoksa bizde biliyoruz doktor değilsiniz bizlerde değiliz konuşulana yorum yaparız o kadar

Anında çıktıysa genelik erken olduğu için yeni olduğu için kasette çıkmamıştır erken testler daha hassas olduğu için hemen çıkartıyor kan ver istersen yada bi kaç gün daha bekle tekrar test yap

Yeni Başka şehire taşındım ve daha bilmiyorum nerde var bugün sordum bi kaç güne gitmek istiyorum endişe var içimde bilemiyorum 😔
yok yok hemen öğrenip gıt olmaz böyle sürekli, gebelik testi olmadı özele gıdın eczaneler kazanıyor boşu boşuna yaptrın kafanız rahat olsun

Back
X