- 13 Kasım 2022
- 718
- 398
- 33
- 28
- Konu Sahibi hellobabys
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 10 dakika sonrası geçersiz. Tekrarlayın testi bence. 10 dakika başında durun negatifse çöpe atınKızlar bi bakabilir misiniz lütfen test yaptım 1-2 dk baktım yoktu sonra gittim uzandım 3 4 saat sonra baktım bu şekilde reglime 7 gün var daha ne düşünüyorsunız
Doğru söylüyorsunuz genede bi sorayım dedim ilk defa geldi başımaİlk 10 dakika sonrası geçersiz. Tekrarlayın testi bence. 10 dakika başında durun negatifse çöpe atın
Benim tecrube ettiğim kadarıyla negatif olsa aradan 3 gün bile geçse kırmızı çizgi çıkmıyor.. burda çıkmış ama siz yinede testi tekrarlayınKızlar bi bakabilir misiniz lütfen test yaptım 1-2 dk baktım yoktu sonra gittim uzandım 3 4 saat sonra baktım bu şekilde reglime 7 gün var daha ne düşünüyorsunız
Maalesef kuruma çizgisi. İlk 5 maksimum 10 dk önemli. Ayrıca 7 gün kala çıkmaz. Bana da oldu çünküKızlar bi bakabilir misiniz lütfen test yaptım 1-2 dk baktım yoktu sonra gittim uzandım 3 4 saat sonra baktım bu şekilde reglime 7 gün var daha ne düşünüyorsunız
Olabilir sadece pembelik görünce bi şaşırdım kısmet artıkMaalesef kuruma çizgisi. İlk 5 maksimum 10 dk önemli. Ayrıca 7 gün kala çıkmaz. Bana da oldu çünkü
yarın hafta içi eczaneden tekrar bi test alayım olmadı beni de şüpheye düşüren o olduBenim tecrube ettiğim kadarıyla negatif olsa aradan 3 gün bile geçse kırmızı çizgi çıkmıyor.. burda çıkmış ama siz yinede testi tekrarlayın
Aynen bencede öyle yapın. Sonra hayal kırıklığına uğramayın⚘⚘yarın hafta içi eczaneden tekrar bi test alayım olmadı beni de şüpheye düşüren o oldu
İnsan hayal kırıklığına uğruyor doğruAynen bencede öyle yapın. Sonra hayal kırıklığına uğramayın⚘⚘
Bilmiyorum ama 9 güne daha belirgin olması gerekir diye düşünüyorumKizlar bende 1 gün arayla test yaptım silik çıktı 5 dakika adetim 9 gün geçti bakarmisiniz
Neqativ olsa hiç çıkmazdı çizgi bir daha yap. Ben geçen gün şüphelendim kendimden test yapdim üç gündür ordaKızlar bi bakabilir misiniz lütfen test yaptım 1-2 dk baktım yoktu sonra gittim uzandım 3 4 saat sonra baktım bu şekilde reglime 7 gün var daha ne düşünüyorsunız
Valla bilmiyorum kaç aydır deniyoruz olmadı umudum da yok çok açıkcasıNeqativ olsa hiç çıkmazdı çizgi bir daha yap. Ben geçen gün şüphelendim kendimden test yapdim üç gündür ordaçizgi mizgi yok korkdum bend egec cikiyo diye bidaha yapdim.ayni oda bir tek çizgi. Test bozuk duyilse hamişsin
![]()
Umudsuz olma belkide şimdi varValla bilmiyorum kaç aydır deniyoruz olmadı umudum da yok çok açıkcası
İnşallah canım sağolUmudsuz olma belkide şimdi varAllah her şeyin en iyi zamanını biliyo inşallah Allah'ın izniyle hamiş olursun.
İnşallahİnşallah canım sağol![]()
Bugün 11 gün gecikti dün aksam yaptım yine silik bu silik çizgiler benimi buluyor yaKizlar bende 1 gün arayla test yaptım silik çıktı 5 dakika adetim 9 gün geçti bakarmisiniz
Silik çizgi çıkıyorsa kanda da çıkar bi test ver istersen canımBugün 11 gün gecikti dün aksam yaptım yine silik bu silik çizgiler benimi buluyor ya4 dakika içinde çıkıyor silik cizgi