Lütfen bakar mısınız kızlar

hellobabys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
718
398
33
28
Kızlar bi bakabilir misiniz lütfen test yaptım 1-2 dk baktım yoktu sonra gittim uzandım 3 4 saat sonra baktım bu şekilde reglime 7 gün var daha ne düşünüyorsunız

Eklentiler

• 4564D571-04F7-4C34-BFEE-5EC2DA19EDF2.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar bi bakabilir misiniz lütfen test yaptım 1-2 dk baktım yoktu sonra gittim uzandım 3 4 saat sonra baktım bu şekilde reglime 7 gün var daha ne düşünüyorsunız
İlk 10 dakika sonrası geçersiz. Tekrarlayın testi bence. 10 dakika başında durun negatifse çöpe atın

Benim tecrube ettiğim kadarıyla negatif olsa aradan 3 gün bile geçse kırmızı çizgi çıkmıyor.. burda çıkmış ama siz yinede testi tekrarlayın

Maalesef kuruma çizgisi. İlk 5 maksimum 10 dk önemli. Ayrıca 7 gün kala çıkmaz. Bana da oldu çünkü

Kizlar bende 1 gün arayla test yaptım silik çıktı 5 dakika adetim 9 gün geçti bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG_20221113_155751.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 71
Neqativ olsa hiç çıkmazdı çizgi bir daha yap. Ben geçen gün şüphelendim kendimden test yapdim üç gündür orda çizgi mizgi yok korkdum bend egec cikiyo diye bidaha yapdim.ayni oda bir tek çizgi. Test bozuk duyilse hamişsin

Valla bilmiyorum kaç aydır deniyoruz olmadı umudum da yok çok açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…