Lütfen bakar mısınız kızlar

hellobabys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
718
398
33
28
Kızlar bi bakabilir misiniz lütfen test yaptım 1-2 dk baktım yoktu sonra gittim uzandım 3 4 saat sonra baktım bu şekilde reglime 7 gün var daha ne düşünüyorsunız

Eklentiler

• 4564D571-04F7-4C34-BFEE-5EC2DA19EDF2.webp
    4564D571-04F7-4C34-BFEE-5EC2DA19EDF2.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar bi bakabilir misiniz lütfen test yaptım 1-2 dk baktım yoktu sonra gittim uzandım 3 4 saat sonra baktım bu şekilde reglime 7 gün var daha ne düşünüyorsunız
İlk 10 dakika sonrası geçersiz. Tekrarlayın testi bence. 10 dakika başında durun negatifse çöpe atın

Benim tecrube ettiğim kadarıyla negatif olsa aradan 3 gün bile geçse kırmızı çizgi çıkmıyor.. burda çıkmış ama siz yinede testi tekrarlayın

Maalesef kuruma çizgisi. İlk 5 maksimum 10 dk önemli. Ayrıca 7 gün kala çıkmaz. Bana da oldu çünkü

Kizlar bende 1 gün arayla test yaptım silik çıktı 5 dakika adetim 9 gün geçti bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG_20221113_155751.webp
    IMG_20221113_155751.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 71
Neqativ olsa hiç çıkmazdı çizgi bir daha yap. Ben geçen gün şüphelendim kendimden test yapdim üç gündür orda 😂 çizgi mizgi yok korkdum bend egec cikiyo diye bidaha yapdim.ayni oda bir tek çizgi. Test bozuk duyilse hamişsin 😊

Neqativ olsa hiç çıkmazdı çizgi bir daha yap. Ben geçen gün şüphelendim kendimden test yapdim üç gündür orda 😂 çizgi mizgi yok korkdum bend egec cikiyo diye bidaha yapdim.ayni oda bir tek çizgi. Test bozuk duyilse hamişsin 😊
Valla bilmiyorum kaç aydır deniyoruz olmadı umudum da yok çok açıkcası

Back
X