Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba benim adetim 5 aralık 2 gün gecikti afedersiniz ama gece ilişki oldu iliskiden sonra peceteye kan geldi tam kırmızı değildi lavaboya gittim orda da meniyle birlikte aktı kan ve durdu bugün kanamam yok sizce hamileyim neden olduğunu çözemedim
Merhaba benim adetim 5 aralık 2 gün gecikti afedersiniz ama gece ilişki oldu iliskiden sonra peceteye kan geldi tam kırmızı değildi lavaboya gittim orda da meniyle birlikte aktı kan ve durdu bugün kanamam yok sizce hamileyim neden olduğunu çözemedim
Olabilir canım ilk defa başıma geldiği için böyle bisey şaşırdım yani bazen mesela ilişki olduktan ertesi sabahı adet olduğum oluyor ama o zamanlar bile hiç böyle bisey olmadığı için korktum açıkçası
Yumurtalama olduğunu düşünüyorm hatta erken oldu biraz ben yumurtlama zamanimi adet sancısı gibi sancim oluyor bide akintim oluyor ordan anliyorm ve bu ay bunları yaşadım o yüzden