Lütfen bakar mısınız size ihtiyacım var .

ebru434343

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
2
0
1
22
Kızlar adetim bitti üstünden 1 hafta geçti ve kahverengi lekelenme yaşıyorum akintimi yoksa gebelik belirtisi mi bilemedim 2 senedir tek çizgi görmekteyiz artık umudum kalmadı
Doktorlar hiç bir sorununuz yok dedi gebelik için bekleyin diyip duruyorlar 2 sene oldu artık yoruldum

Adet üzerinden 1 hafta geçtikten sonra gelen bi kanamaysa yerleşme kanaması olmayabilir.
Biraz kendinizi gözlemleyin, herhangi bie şüpheniz veya belirtiniz olursa kan testi ile sonuçlandırın bence.

adetinden 1 hafta önce gelmesi gerekiyor yarleşme kanamasının ama geç dölenme olmuş olabilir bence test yapın

Yerleşme değildir kist olabilir enfeksiyon olabilir

Yumurtlama kanaması olabilir gibi geldi tabi yoğun değilsey
Yoğun değil lekelenme şeklinde
Adet üzerinden 1 hafta geçtikten sonra gelen bi kanamaysa yerleşme kanaması olmayabilir.
Biraz kendinizi gözlemleyin, herhangi bie şüpheniz veya belirtiniz olursa kan testi ile sonuçlandırın bence.
Üzülüyorum gidip elim boş gelince
Yerleşme değildir kist olabilir enfeksiyon olabilir
En son kontrole gittim bir sıkıntı yoktu kış miyom tarzı bişey çıkmadı. Enfeksiyon da yoktu

Gebelikle alakalı değil gibi yumurtlama dönemine giriyor olabilirsiniz. En azından iki günde bir birliktelik yaşayın, yorucu oluyor gerçekten ama olasılık artıyor. Bir de ilişkiden sonra yataktan kalkmayın, yüz üstü yatın. Mümkünse sabah duş alın. Ayaklarınızı yukarı kaldırıp bekleyebilirsiniz ilişkiden sonra. Bunları doktor söylemişti bana, vajinismus tedavisi görürken. Umarım tez vakitte güzel haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…