LÜTFEN BAKAR MISINIZ??

Elfkylc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
56
17
3
27
Geçen ay yani eylülün 9 unda adet oldum 3 .günü klomen kullandım günde bir tane 5 gün şuan 6 gün adetim geçti sağ kaaığım da ağrı var gögüslerim ağrıyor ve çok halsizim iki kere beta hcg yapıldı 0 çıktı neden böyle oldu

Ne olur yardımcı olun cuma günü doktora gidicem ama çok kafama takıldı!!

Nasil bir yardim bekliyorsunuz tam olarak? Deger 0 ciktiysa hamile degilsiniz demektir. Gelip yumurtaliklariniza masaj yapmamizi ister misiniz

yumurtaların fazla büyüyüp kiste dönmüş ve çatlamamış.
doktorun vereceği adet söktürücüyle düzelecek ne yazık ki. klomen kullandığımda bana da olmuştu

Nasil bir yardim bekliyorsunuz tam olarak? Deger 0 ciktiysa hamile degilsiniz demektir. Gelip yumurtaliklariniza masaj yapmamizi ister misiniz
Verdiğiniz cevap çok ayıp ben hamile miyim şeklinde birşey demedim hastalık var mı diye endişelendim..

Hadi ya çok üzüldüm şuan korkuyorum gerçekten kist oluşmuş mudur
korkmanıza gerek yok olabiliyor ben iki yıl tedavi gördüm defalarca kist oluştu bu şekilde 70 gün adet olmadığımı biliyorum.
ufak bir ilaçla çözülebilecek bir şey

korkmanıza gerek yok olabiliyor ben iki yıl tedavi gördüm defalarca kist oluştu bu şekilde 70 gün adet olmadığımı biliyorum.
ufak bir ilaçla çözülebilecek bir şey
İnşallah birşey olmaz teşekkür ederim cevabınız için çok endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…