- 19 Ekim 2020
- 237
- 97
- 48
- Konu Sahibi Ahidevrann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hemen sağlıksız diye getirme aklıma. Ama şunu da aklından çıkarma sağlıksız bir gebelikse zaten vücut onu dışarı atabiliyor ya da farklı bir durum gelişebiliyor. Bence hemen bi kan vermelisin. Onun artışına göre gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemedigini anlayabilirsin. Ve folik asit takviyesini de ihmal etme. Kendini de suçlama bence heyecan yapmışsın belli ki ve ne güzel testte ikinci çizgi görülüyorEki Görüntüle 2707460 merhabalar .aranıza yeni katıldım. 3 aylık evliyim. İkinci denemede bata beş gün varken kaset test yaptım. Sonuç buydu pozitif mi bilmiyorum ama burdaki testleri araştırmıştım galiba pozitif. Fakat ben çok korkuyorum kendime erken test yaptığım için kızıyorum kimyasal gebelik okudum her yerde bu fikir geliyor aklıma adet tarihimi beklemediğim hem de gebelik ikinci denemede oluştuğu için. Ne takviye gıdalar aldım ne folikasit kullandım ne de tedavi oldum. Bu sebeple korkuyorum. Aranızda ilk gebeliği ikinci aydan oluşmuş ve sağlıklı gebelik geçirmiş kişiler var mı bunu sormak için rahatsız ettim sizi❤
Teşekkür ederim güzel mesajınız için. Yarına randevu aldım kan vericem. Hiç hissetmiyordum yani yaptım testi ama belim ağrıyo röntgene girmem lazm gebelik tehlikesi var diye yaptım. Çok merak ettim böyle ikinci denemede gebe kalıp sağlıklı bir süreç geçiren var mı diye sormak istedim en azından destek alırımCanım hemen sağlıksız diye getirme aklıma. Ama şunu da aklından çıkarma sağlıksız bir gebelikse zaten vücut onu dışarı atabiliyor ya da farklı bir durum gelişebiliyor. Bence hemen bi kan vermelisin. Onun artışına göre gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemedigini anlayabilirsin. Ve folik asit takviyesini de ihmal etme. Kendini de suçlama bence heyecan yapmışsın belli ki ve ne güzel testte ikinci çizgi görülüyor
Peki gebeliğiniz sağlıklıydı değil miAnlatayim evlenince 1 kez regl oldum
Ikincisini olmadan gebe kaldim cizgide boyle belirsizdi adet gunumde yaptim
Kizimin masAllahi var kocaman olduPeki gebeliğiniz sağlıklıydı değil mi
Sağlıklı bir insan neden gebe kalmasın ki. Cok güzel bir şey bu. Benim arkadaşım da ilk aydan gebe kalmıştı. Sağlıklı da ilerledi gebeliği. Cok iyi yapmışsın randevu almakla. Beta hcg ye bakarlar, takviye gerekiyorsa takviye ilaç verirler. Her şey güzel olur. Bana da hep sunu söylemişlerdi, hemen ilk denemede olmaz vücudunun alışması lazım falan filan. Saçmalık. Her şey yolunda olduktan sonra oluyor işteTeşekkür ederim güzel mesajınız için. Yarına randevu aldım kan vericem. Hiç hissetmiyordum yani yaptım testi ama belim ağrıyo röntgene girmem lazm gebelik tehlikesi var diye yaptım. Çok merak ettim böyle ikinci denemede gebe kalıp sağlıklı bir süreç geçiren var mı diye sormak istedim en azından destek alırım
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızSağlıklı bir insan neden gebe kalmasın ki. Cok güzel bir şey bu. Benim arkadaşım da ilk aydan gebe kalmıştı. Sağlıklı da ilerledi gebeliği. Cok iyi yapmışsın randevu almakla. Beta hcg ye bakarlar, takviye gerekiyorsa takviye ilaç verirler. Her şey güzel olur. Bana da hep sunu söylemişlerdi, hemen ilk denemede olmaz vücudunun alışması lazım falan filan. Saçmalık. Her şey yolunda olduktan sonra oluyor işte
Stres yapma hersey olacagina varirMaşAllah çok sevindim![]()
Çok tesekkur ederim bilgilendirme için❤ gerçekten iyi geldi bana... Bundan sonra başlanır ek takviyelere inşAllah eğer bir sıkıntı olmazsa yarın hemen gideceğim doktoraBen de 3. Ayımda hamle kaldım canım. Ben de herhangi birşey kullanmamıştm.. hayrlı olsun, zağlıkla doğsun bu arada![]()
Aynen öyle gerçekten deStres yapma hersey olacagina varir
Annemin bir sozu vardir
Allahin bagladigi düğümü Allah cozer
Rica ederim canım.. evet bende hamileliğimi öğrendikten sonra başladm vitaminlere falan. Hayırlı olsunÇok tesekkur ederim bilgilendirme için❤ gerçekten iyi geldi bana... Bundan sonra başlanır ek takviyelere inşAllah eğer bir sıkıntı olmazsa yarın hemen gideceğim doktora
Teşekkür ederimRica ederim canım.. evet bende hamileliğimi öğrendikten sonra başladm vitaminlere falan. Hayırlı olsun![]()