- 2 Kasım 2021
- 100
- 21
- 28
- 25
- Konu Sahibi gulluuupppp
Merhaba hanımlar 12 haftalık gebeyim ilk gebeliğim heyecanımı mazur görün cinsiyet tahmini yapar mısınız
T
tulperde
Ikra meyra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T tulperdeMerhaba hanımlar 12 haftalık gebeyim ilk gebeliğim heyecanımı mazur görün cinsiyet tahmini yapar mısınız T tulperdeIkra meyra
Hayırlı olsunMerhaba hanımlar 12 haftalık gebeyim ilk gebeliğim heyecanımı mazur görün cinsiyet tahmini yapar mısınız T tulperdeIkra meyra
Ben erkek gibi hissettim ama tamamen hissettim ultrasondan bişey anlamadımMerhaba hanımlar 12 haftalık gebeyim ilk gebeliğim heyecanımı mazur görün cinsiyet tahmini yapar mısınız T tulperdeIkra meyra
Ben erkek gibi hissettim ama tamamen hissettim ultrasondan bişey anlamadım![]()
Çok teşekkür ederim darısı isteyenlereHayırlı olsunAllah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Ay sanırım tek ben kız hissediyorumBende erkek hisettim![]()
Valla kız hissediyorsan kesin erkekAy sanırım tek ben kız hissediyorum![]()
Valla kız hissediyorsan kesin erkekben oğlumda kız hissediyordum
![]()
Aaa o zaman olabilir çünkü ben kız istiyordum doktorum 11. Haftada ne gönlünden geçiyor dedi valla kız olursa tatlıya bogarim tüm sülaleyi dedim doktorda şeker iyi birşey değil sağlık açısından dedi![]()
Öğrenince haber et bana hala erkek gibi geliyor yada iri bir bebekteşkilat gibiler mübarek gizli mesaj veriyorlar
Ultrasonları enfes iyi Nisa hastanesinin normalde başka yere de gittim ama bu kadar iri değil normaldeÖğrenince haber et bana hala erkek gibi geliyor yada iri bir bebek![]()
Bende detaylıda iyi bir yere gidicem adamlar düğün fotocusu gibi çekim yapıyorlarUltrasonları enfes iyi Nisa hastanesinin normalde başka yere de gittim ama bu kadar iri değil normalde
Bende detaylıda iyi bir yere gidicem adamlar düğün fotocusu gibi çekim yapıyorlar![]()
Ben ilkinde çok gitmemiştim ikili üçlü dörtlü testleri falanda yaptirmamistim ama bunda gidicem tadını çıkartılanben o kadar ultrasona girdim ki albüm aldım vallahi