Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Regliö geçeli 7 gün oldu 2 gündür ara kanamalarım oluyor böyle peçeteye silercesine kasıklarımda bstma kramp var sizce nedir bu bebek yerleştiği için mi beklemeli miyim yoksa doktora gözükmeli miyim ?
Regliö geçeli 7 gün oldu 2 gündür ara kanamalarım oluyor böyle peçeteye silercesine kasıklarımda bstma kramp var sizce nedir bu bebek yerleştiği için mi beklemeli miyim yoksa doktora gözükmeli miyim ?
Sabah idrarıyla 3 farklı testte pozitif çıktı şimdi ara ara kahverengi kanamalarım var gündüz idrarıyla yaptım negatif çıktı anlam veremiyorum daha kan veremedim
Sabah idrarıyla pozitif çıktı gün içi idrarıyla negatif ufak kanamalarım var kahverengi sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım sızlıyor ne yaşıyorum bilmiyorum yarın kan vermeyi düşünüyorum
Sabah idrarıyla pozitif çıktı gün içi idrarıyla negatif ufak kanamalarım var kahverengi sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım sızlıyor ne yaşıyorum bilmiyorum yarın kan vermeyi düşünüyorum