anneme babasından ve annesınden mal kalınca babam bu mala ortak mı oluyor yanı vermek ıstemezse ?bu durumda ne oluyor
sonucta sanal bıle olsa kendımı rezıl etmıs gıbı hıssetsemde sıkıntımı paylassın ıstıyorum bırılerı bana fıkır moral versın hıc olmassa bır dua eden olur
bu soruyu nıye mı sordum erkek hakımıyetı olan kızların kadının hıc deger gormedıgı bır evde yasıyorum
of of o kadar dertlıyım kı buraya derdımı yazıp kendımı rezıl etmek ıstemıyorum ama baba tarafı akrabalarımdan bırı yası 30 u gectı neden nısan attı evlenmıyor evde kaldı aöf okuyor ondan bır b,,,k olmaz dıyenler var ve ben babam yuzunden sessız kalmak zorundayım iş bulamıyorum bulsam da sankı rabbım benı sınıyor gıbı ıllakı bırı benı ıstemez bır kadın yada erkek hep sıkıntı yasatan gıdene kadar bekleyen bırılerı ıscok olsun korkum buda degıl suan arıyorum hayırlısı
daha yasım kucukken suan oldugu gıbı babam calısmasın sesını cıkartamasın dıye hep manı olurdu ıs tecrubem var ama 5 yıl kadar işte
bırordan bır burdan yazdım kafam dagınık uzgunum
klavyem bozuk bu yuzden bıraz yanlıs yazıyorum
benım gıbı babası herseyıne engel olan var mı parası varken vermeyen okula gıderken harclık nedır bılmeyen var mı
okumasına engel olan var mı ben bu yastan sonra okuyorum dıye suclu muyum yasım 30u gectı dıye evde mı kaldım boyle bır kanun mu var aradıgımı bulamam mı yanı ben esıtlıge ınanan dogru bır adam olursa neden olmasın