Lütfen bakar mısınız?

Bende adetten normalde 2 hafta önce göğüslerde şişkinlik ve ağrı olur şimdi de var ama bu sefer çok daha büyüdü şişkin değil baya büyüdü yani ama bana bunlar pek ikna edici gelmez kendimizi dinleyebiliyoruz çünkü oof ne olacak acaba bekledikçe ne kadar olmasa da insan kendini hamile psikolojisine sokuyor. regl olursak eminim yine hayalkırıklığı yaşayacağız.

Aynen canım ya sorma valla :(

Kızlar pembeleşmiş

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 74
Tebrikler canım hamilesin Allahın izniyle 0.5 in üstünde çıkanlar hamile oluyo canım çok sevindim hayırlsı olsun Allah hayırlsı ile kucağına da almayı nasip etsin inşallah darısı benim başıma ve tüm isteyenlerin bizede dua et canım :) bende bugün kırmızıları gördüm artık önümüz ay hayırlsı inşallah :)

canım tebrik ederim çok sevindim merakla okuyordum mesajları :) Rabbim bizlere de bu sevinci yaşatsın senin adına çok sevindim canım :KK200::KK76::21:

Benim ilk testimde geç çıkmış 1 gün sonra farkettim ikinci üçüncü de hemen çıktı ama çok belirsizdi hatta testin çizgisi mi diyodum bugünkü hemen çıktı pembeydi tekrarla hatta kan ver muhtemleen çokyenidir

Benim ilk testimde geç çıkmış 1 gün sonra farkettim ikinci üçüncü de hemen çıktı ama çok belirsizdi hatta testin çizgisi mi diyodum bugünkü hemen çıktı pembeydi tekrarla hatta kan ver muhtemleen çokyenidir

Salı yada çarşamba tekrarlarim canım ne kadar geç yaparsam okadar net çıkar

Back
X