Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM NE GUZEL INSALLAH YUJSEKIR BENM BUGUN 4.21 ÇIKTI BEN GECIKME VAR 7 GUNLUK HAYIRLI HABERLERINI YAZ CANIM PAZARTESI YINE KAN VER YUKSELIRSE HAMILESIN CANIM:)Slm hanımlar regli olmama 5 gün var bugün suphelenip kan testi yaptırdım 4.99 çıktı acaba böyle olup yükselten varmı 5 üzeri hamile sayılıyor
Ne belirtileriniz vardı test yaptırdınız?Slm hanımlar regli olmama 5 gün var bugün suphelenip kan testi yaptırdım 4.99 çıktı acaba böyle olup yükselten varmı 5 üzeri hamile sayılıyor
Sen tekrar ne zaman kan vereceksinCANIM NE GUZEL INSALLAH YUJSEKIR BENM BUGUN 4.21 ÇIKTI BEN GECIKME VAR 7 GUNLUK HAYIRLI HABERLERINI YAZ CANIM PAZARTESI YINE KAN VER YUKSELIRSE HAMILESIN CANIM:)
pazartesı kan verıcem canımSen tekrar ne zaman kan vereceksin
Çok silik bi çizgi var gibi ama olabiliyor bence az daha bekle tekrardan yap canım mide bulantısı bu kadar erken olmuyor en erken 7 haftalıkken başlıyor inşallah hamilesindirÇok dikkatli bakarsan belli oluyo demi daha 3 gün var ve midem bulanıyor ara ara psikolojik mi acaba
Teşekkür ederim inşallah vardır çok istiyorum 3 buçuk yıldır evliyim bi kez hamile kaldım onunda kalp atışı baslamadi yine böyle olur diyede çok korkuyorum.Çok silik bi çizgi var gibi ama olabiliyor bence az daha bekle tekrardan yap canım mide bulantısı bu kadar erken olmuyor en erken 7 haftalıkken başlıyor inşallah hamilesindir
Aklına kötü bir şey getirme.hayırlısıyla bu sefer kucağımıza alacagız.Teşekkür ederim inşallah vardır çok istiyorum 3 buçuk yıldır evliyim bi kez hamile kaldım onunda kalp atışı baslamadi yine böyle olur diyede çok korkuyorum.
Anlıyorum ben öyle birşey yasamadigim halde korkumdan kalp dinleme cihazı aldım korkunca hemen dinliyorum rahatliyorum inşallah vardır benim erken gebelik testinde silik çıkmıştı 4 tane daha yaptım hepsi silik en sonda kan testi verdim 4-5 haftalık hamileydim darısı senn başınaTeşekkür ederim inşallah vardır çok istiyorum 3 buçuk yıldır evliyim bi kez hamile kaldım onunda kalp atışı baslamadi yine böyle olur diyede çok korkuyorum.
Üzüldüm canım inş bu ay olurBugün kan testi yaptırdım 4.99 olan sonucum 0.887 olmuş malesef kızlar