• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bakar mısınızzzz lütfen

djskdnemkx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2025
21
3
1
26
İyi akşamlar arkadaşlar.En son reglim 1 kasım’da başladı 5 kasım da bitti
5 kasım ve 12 kasımda ilişkim oldu,5 kasımda ella içtim.Bugün 14 aralık hala regl olmadım.Ayrıca gergin ve stresli bir dönemdeyim.Ne yapacağımı bilemiyorum.
26 kasım
1 aralık
5 Aralık
8 Aralık
12 Aralık
13 Aralık
14 Aralık da gebelik testi yaptım hepsi negatif bir yorum yapar mısınız lütfen.
Ve ek olarak maalesef birkaç aydır hatta bazen ayda iki kere ella kullandım.Ama hiçbir zaman reglim bu kadar gecikmedi,beni korkutan da bu.Ayrıca ara ara göğüslerimde bastırınca ağrı oluyor,ara ara kasıklarım ağrıyor ama geçiyor

Ella kullanıp duruyorsun şeker gibi, doğru düzgün korunmayı denesene. Önce bir doktora git rahmim yerinde duruyor mu diye kontrol et hamilelikten önce

5 kasım ve 12 kasımda ilişkim oldu,5 kasımda ella içtim.Bugün 14 aralık hala regl olmadım.Ayrıca gergin ve stresli bir dönemdeyim.Ne yapacağımı bilemiyorum.
26 kasım
1 aralık
5 Aralık
8 Aralık
12 Aralık
13 Aralık
Ve ek olarak maalesef birkaç aydır hatta bazen ayda iki kere ella kullandım.Ama hiçbir zaman reglim bu kadar gecikmedi,beni korkutan da bu.Ayrıca ara ara göğüslerimde bastırınca ağrı oluyor,ara ara kasıklarım ağrıyor ama geçiyor
Kimseye kırıcı bişey yazmak istemiyorum ama yanı ella gibi bir hapı ayda iki kere içecek kadar korkuyorsun çiftleşme arkadaşım.

26 kasım
1 aralık
5 Aralık
8 Aralık
12 Aralık
13 Aralık
5 kasımda ki ilişkiden sonra ella içtin, 12 kasımda ki ilişkide nasıl korundun?

Back
X