LÜTFEN BAKARMISINIZ ACİL

Hanim efendi 2 kere adet gormussunuz ne hamileligi ? Niye bu kadar bisey bilmez bizim kadinlarimiz ya cok sinir oluyorum yaa enfeksiyon vardir belki sökülemiyosunuzdur stres olmussunuzdur sökülemiyosunuzdur 11 agustostan bugune hamilelikmi olur Allah askina ya

Sürekli aynı konuyu açıp duruyorsunuz. Hamile değilsiniz. Bizi rahat bırakın :)

Şüpheli ilişki diye bir şey yok ki. Prezervatif kullanmadı demelisin. Akıntı için doktora gidin enfeksiyon olabilir o sırada ultrason ile baktırmanız sağlıklı olur sizin için.

Ay yeter aynı konu tekrar tekrar. Gidin bir doktora ya ne hamileliği

Çok haklısınız ama herkes olabilir falan diyinve gerildim o yüzden danışmak istedim niye bu kadar gerildiniz anlamadım

Çok haklısınız ama herkes olabilir falan diyinve gerildim o yüzden danışmak istedim niye bu kadar gerildiniz anlamadım
Cahilliginize cehaletinize gerildim hanimefendi hamile kalmak falan kolaymi oyle aylarca adet gör hamileyim diye yaz senelerce uğraşıyoruz hamile kalmak icin sacma sapan cahil gibi soru soruyosunuz . Evet hamilesiniz hemde ikiz. Ustelik size burda aciklama yapmislar ama tekrar tekrar konu acmissiniz. Yahu hicmi okumuyosunuz kadinlik hakkinda hicmi bisey bilmiyosunuz... hadi bilmiyosunuz eczaneden bi test alip.yapmayidami bilmiyosunuz yaa yıl 2023 daha ne.diyim. 2 ay sonra 2024...

11 ağustostan sonra adet olduysanız nasıl hamile olabilirsiniz allah aşkına mantıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…