konuyu nereye acıcamı şaşırdım benımkısı günlük gibi birşey olucak...
arkadaşlar kendıme zayıflamak ıcın söz verdım cunku mecburum artık...
1.57 boyum kilom 59 bende göbek ve basen var
20 yasında evlıyım..
dıyet lıstesı yapıp hergun kendımı sıkmıcam cunku denedım işe yaramadı
uyku problemım var akşamları 12 de 1 de yatıor sabah esımı işe gondedıkten sonra 11 e kdr yatıyorum
uyumamak ıcın dırenıorum ama 9 bucuk dedımı uyuyorum 
basen bölgemden çok şıkayetcıyım okdr kotu gorunuse sahıp degılım dısardan soyledıklerı kadar ama ben kendımden ıgrenıyorum
dıorum kı hergun eşimi işe gonderdıkten sonra açim müzık delı gıbı oynayayım sonrada genlde yapılan mekık evde sabıt yerde yurumek bacaklarımı hava kaldırıp hareket etıreyım yememe içmeme de dıkkat edeyım ekmegı bırden degılde az az kesım çayı şekersız içmeye gayret gostereyım herşeyı azaltarak zayıflamak istıyorum ...
sizce basarabılırmıyım...
kendımede soz vereyım hergun şuraya gırıp onu yaptım bunu yaptım dıyıp yazayım
bana yardımcıda olurmusunuz.../COLOR]
arkadaşlar kendıme zayıflamak ıcın söz verdım cunku mecburum artık...
1.57 boyum kilom 59 bende göbek ve basen var

20 yasında evlıyım..
dıyet lıstesı yapıp hergun kendımı sıkmıcam cunku denedım işe yaramadı
uyku problemım var akşamları 12 de 1 de yatıor sabah esımı işe gondedıkten sonra 11 e kdr yatıyorum

basen bölgemden çok şıkayetcıyım okdr kotu gorunuse sahıp degılım dısardan soyledıklerı kadar ama ben kendımden ıgrenıyorum
dıorum kı hergun eşimi işe gonderdıkten sonra açim müzık delı gıbı oynayayım sonrada genlde yapılan mekık evde sabıt yerde yurumek bacaklarımı hava kaldırıp hareket etıreyım yememe içmeme de dıkkat edeyım ekmegı bırden degılde az az kesım çayı şekersız içmeye gayret gostereyım herşeyı azaltarak zayıflamak istıyorum ...
sizce basarabılırmıyım...
kendımede soz vereyım hergun şuraya gırıp onu yaptım bunu yaptım dıyıp yazayım