Sabah ilk idrarla yaptım adet günüme 8 gün varBir çizgi var ama biraz daha harfin altında mı olması gerekirdi. Emin olamadim. Gece idrarıyla mı yaptınız? Kaç günlük gecikme?
Erken yapmışsınız. Gecikmeyi bekleyip testi tekrarlayın derim.Sabah ilk idrarla yaptım adet günüme 8 gün var
Cnm iyi geceler tam net görünmüyor sadece tek çizgi belirginleşmiş görüyorum buda negatif demektir yani gebelik söz konusu değil canım eğerki tek çizginin yanında hafif belirginleşmiş çizgi varsa ve ya 2 çubuk gmrünüyorsa pozitif gebelik oluşmuş demektir .
Öyle mi diyorsunuz ama kaşık ağrılarım aşırı var ve alt karın bölgem çok ağrıyor bunlar belirti olabilir mi adet sancısı gibi değiller sürekli devam ediyor gaz sancılarımda oluyorErken yapmışsınız. Gecikmeyi bekleyip testi tekrarlayın derim.
Erken olmuş. Gebelik bu kadar hızlı oluşmuyor. Gecikmeyi bekleyin test için.Sabah ilk idrarla yaptım adet günüme 8 gün var
Yaa çok teşekkür ediyorum ama kime gösterdiysem iki çizgi var dedi emin olamadımCnm iyi geceler tam net görünmüyor sadece tek çizgi belirginleşmiş görüyorum buda negatif demektir yani gebelik söz konusu değil canım eğerki tek çizginin yanında hafif belirginleşmiş çizgi varsa ve ya 2 çubuk gmrünüyorsa pozitif gebelik oluşmuş demektir .
Peki çok teşekkür ediyorumErken olmuş. Gebelik bu kadar hızlı oluşmuyor. Gecikmeyi bekleyin test için.
Erken olmuş. Gebelik bu kadar hızlı oluşmuyor. Gecikmeyi bekleyin test için.
Rica ederim. İstenen gebelikse umarim bebek vardir.❤Peki çok teşekkür ediyorum
Dört gözle bekliyorum hemdeRica ederim. İstenen gebelikse umarim bebek vardir.❤
Elbette belirti olabilir ancak belki henüz tam yerleşmemiştir. Yumurtlama ne zamandı?Öyle mi diyorsunuz ama kaşık ağrılarım aşırı var ve alt karın bölgem çok ağrıyor bunlar belirti olabilir mi adet sancısı gibi değiller sürekli devam ediyor gaz sancılarımda oluyor
12-17 KasımElbette belirti olabilir ancak belki henüz tam yerleşmemiştir. Yumurtlama ne zamandı?
Adet gününüzden 3 gün, en geç 7-10 gün sonra yapar mısınız? En kesin sonuç gecikmeden sonra oluyor.Sabah ilk idrarla yaptım adet günüme 8 gün var
Erken gebelik testinde çıkar mı sizceAdet gününüzden 3 gün, en geç 7-10 gün sonra yapar mısınız? En kesin sonuç gecikmeden sonra oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?