Slm kızlar sat 21 Eylül genelde düzenli adet gören birisiyim 21 ekimde adet olacakmışım gibi hafif kasık ağrılarım var sırt ağımda oldu bugün hala adet olmadım böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı bide belirtileriniz neydi cevaplarsanız
Slm kızlar sat 21 Eylül genelde düzenli adet gören birisiyim 21 ekimde adet olacakmışım gibi hafif kasık ağrılarım var sırt ağımda oldu bugün hala adet olmadım böyle olupta hamile olduğunu öğrenen varmı bide belirtileriniz neydi cevaplarsanız
Kan verin varsa çıkar zaten adetin de gecikmiş idrar testi yapacaksan da sabah ilk idrarla yap benim gogus ucum koyulasmis ti biraz normalde açık olduğu için hemen farketmistim
Ben belimin sol tarafında ve sırtımda ağrıyla yerleşme olduğunu hissettim o gün cidden yerleşme olmuş kendimizi fazla mı dinliyoruz bilmiyorum ama gebelik belirtisi olabilir yazdıklarınız