Lütfen bakarmısınız tecrübeli ev hanımları

venus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
8.076
25
0
İstanbul
Merhaba az önce finish classic tablet deterjan aldım eve gelip bi tane kullandığımda içinde parlatıcı ve tuz olmadığını farkettım.. Çok yorgundum markette bakmadım ustune 150 tane var içinde bitmezde. Sorum şu acaba tuz ve parlatıcı koymazsam bişey olurmu?

Koymam gerekiyorsa nasıl yapıcam çünkü servis elemanı tablet kullancaksan tablet tusuna bas tuz parlatıcı koymazsın demıstı..

Umarım anlatabılmısımdır yardım edin lütfen herşeyim yepyeni çizik leke olsun istemiyorum makinada çok yeni bozulursa cok uzulurum

Benim makinemde de tablet butonu var..
Ben tablet sevmiyorum..
Jel deterjan kullanıyorum.
Haliyle tablet butonuna basmıyorum..
Parlatıcıyı ayrı alıyorum. Parlatıcı gözüne döküyorum..
Tuzu da tuz gözüne döküyorum..
Anlayacağın bende her şey ayrı:)
Tek bir tablette kullanmıyorum..

2 yılan beri tuz ve parlatıcı kullanmıyorum. ayrıca tabletinde yarısını koyuyorum. gerçi şuan sıvı olanlarından kullanmaya başladım ama verilen ölçek miktarından az olarak koyuyorum. çok fazla kimyasal kullanmaktan hoşlanmıyorum. yetkili servisin tavsiyesi ile tabi yoksa daha önce hepsini istemesemde kullanıyordum. dediğim gibi 2 yıldan beri bu şekilde kullanmama ragmen hiç bir şey olmadı. gereksiz para harcamak bir yana, ne kadar çok kimsayal karışmış oluyordu.

parlaticiyi ve tuzu ayri alman lazim
tablet butonunu bilmiyorum benim makinede yok
ama tuz ve parlatici koymazsan hiç guzel yikamaz, yikadigina pi$man olursun deneme bile ..

Bizim makinede tablet butonu basili ayrica tuz ve parlaticida koyup yikiyorduk :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…