Gebeliğe Hazırlık Lütfen bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gunes0527

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
649
357
103
34
Merhaba adetime 9 gun var test yaptım ama bu sekilde cikti 3 dakikada cikti one step marka acaba testin kendinde boyle bisey olabilirmi

Eklentiler

• 20210602_142415.webp
    20210602_142415.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 20210602_142415.webp
    20210602_142415.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba adetime 9 gun var test yaptım ama bu sekilde cikti 3 dakikada cikti one step marka acaba testin kendinde boyle bisey olabilirmi
fotoyu testı atmadıysan bı daha ısıklı cekıp yukler mısın? tam renkler oturmamıs alan pembe kalmıs cunku anlasılmıyor grı mı pembe mı netlessın hem

Birde ilk idrarim degildi cokta su icmistim adet dongum 36 gun ama cok duzensiz hep geçer kafam cok karisti

Varsa test yarın en fazla uc damla damlatarak sabah ılk ıdrarla yap ben hep 2 damlatırım o bıle yetıyor aslında.. Eger varsa yarınkınde daha net cıkacaktır. Beyazlasması lazımdı alanın ama pembe . Dagılmamalı. Cok damlatmıs olabılecegını dusunup nacızane onerımı soyledım:) rabbım hayırlısını versın.

Varsa test yarın en fazla uc damla damlatarak sabah ılk ıdrarla yap ben hep 2 damlatırım o bıle yetıyor aslında.. Eger varsa yarınkınde daha net cıkacaktır. Beyazlasması lazımdı alanın ama pembe . Dagılmamalı. Cok damlatmıs olabılecegını dusunup nacızane onerımı soyledım:) rabbım hayırlısını versın.
Beyazlamasini bekleyemeden çektim sanırım ondan oyle ama haklisiniz fazla damlatmis olabilirim 4 damla damlatmistim

Back
X