Lütfen bakarmısınız

Ayse010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
26
3
1
28
Merhaba 12+2 haftalık hamileyim bugun 2 li tarama testi yapıldı 2.4 mm ense kalınlığı normalde 2 olması lazım dedi kan verdim 15 gün sonra tekrar gidecem bu durumu yaşayan varmı ense kalınlığı ne demek canımın sıkıntısından sormadım doktora

Merhaba 12+2 haftalık hamileyim bugun 2 li tarama testi yapıldı 2.4 mm ense kalınlığı normalde 2 olması lazım dedi kan verdim 15 gün sonra tekrar gidecem bu durumu yaşayan varmı ense kalınlığı ne demek canımın sıkıntısından sormadım doktora
Ense kalınlığına bakılmasının sebebi down sendromlu bebeklerde ense kalınlığı fazladır ense kalınlığı fazla olması da down sendromlu olacak diye bir şey yok önemli olan beyin açısının normal alması fazla takmayın sonradan düzelme ihtimali var bir çok anne adaylarına down sendromlu diyip sağlıklı şekilde bebeklerinde sorun olmadan kucağına alıyorlar ense kalınlığı tam kesin sonuç değildir aciklaya bilmisimdir umarım 😊

Benim 11+1 de ense kalınlığı 3mm cıktı.sizin son durumunuz nedir.pskolojik olarak cok zor gğnler geçiriyorum

Benim 11+1 de ense kalınlığı 3mm cıktı.sizin son durumunuz nedir.pskolojik olarak cok zor gğnler geçiriyorum
Kan sonuçum temiz çıktı kendi doktorum içimiz rahat etsin dedi şehir hastanesi ne sevk etti perinatoloji bölümündaki doktor biz 3.5 riskli diyoruz kan sonuçu temiz dedi riskli bir şey yok dedi

Back
X