Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aynı şekilde ben oldum adete 9 gün vardı kanka verdim 0.100 çıktı ve bugün adetime 5 gün var gebelik testi yaptım pozitif çıktıGebelik kanı verdim sonuç bu şekilde anlayanlar yanıtlayanilir mi lütfen
Regl gecikmesinden sonramı verdinizCanım aynı şekilde ben oldum adete 9 gün vardı kanka verdim 0.100 çıktı ve bugün adetime 5 gün var gebelik testi yaptım pozitif çıktı
Yok 9 gün vardı adete verdim senin gibi çıktı bugünde yaptım erken test bak fotoda attim çift çıkttı ve 5 gün daha var adetimeRegl gecikmesinden sonramı verdiniz
Demekki değerin artıyor canım maşallah inşallah bebiş geliyordur teste göre çünkü bariz varYok 9 gün vardı adete verdim senin gibi çıktı bugünde yaptım erken test bak fotoda attim çift çıkttı ve 5 gün daha var adetime
Demekki değerin artıyor canım maşallah inşallah bebiş geliyordur teste göre çünküYok 9 gün vardı adete verdim senin gibi çıktı bugünde yaptım erken test bak fotoda attim çift çıkttı ve 5 gün daha var adetime
Benimde 8 gün var silik çıkmış ama endişelendim.bana kuruma çizgisi gibi geldi acelede etmiyorum ama asirida merakliyimYok 9 gün vardı adete verdim senin gibi çıktı bugünde yaptım erken test bak fotoda attim çift çıkttı ve 5 gün daha var adetime
*EndiselenmedimDemekki değerin artıyor canım maşallah inşallah bebiş geliyordur teste göre çünkü
Benimde 8 gün var silik çıkmış ama endişelendim.bana kuruma çizgisi gibi geldi acelede etmiyorum ama asirida merakliyim![]()
Peki senin testin varmıDemekki değerin artıyor canım maşallah inşallah bebiş geliyordur teste göre çünkü bariz var
*EndiselenDemekki değerin artıyor canım maşallah inşallah bebiş geliyordur teste göre çünkü
Benimde 8 gün var silik çıkmış ama endişelendim.bana kuruma çizgisi gibi geldi acelede etmiyorum ama asirida merakliyim![]()
Hayır attım kuruma cizgisidir diyePeki senin testin varmı
Anladım doktor ne dedi sonuça*Endiselen
Hayır attım kuruma cizgisidir diye![]()
Kan testi veren arkadaş ben değilim canımAnladım doktor ne dedi sonuça
Anladım hayırlısı olsun ama bnnm böyleydiK
Kan testi veren arkadaş ben değilim canım
Regline 9 gün kalami senin 0.100 çıktıAnladım hayırlısı olsun ama bnnm böyleydi
Aynen cnmRegline 9 gün kalami senin 0.100 çıktı
Rabbim sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin canım benim banada dua et olur mu bı yanım git kan ver diyor diğer yanım negatif cikicak sen uzulcen diyorAynen cnm
Bence ver bi yaptır bakalımRabbim sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin canım benim banada dua et olur mu bı yanım git kan ver diyor diğer yanım negatif cikicak sen uzulcen diyor