Lütfen bakarmisiniz

Kedi annesi0777

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
19
1
16
26
Biz dün akşam eşimle birlikte olduk ben usteydim hamile kalmazsın diye içime boşaldı penisi hemen çıkarmadık biraz git gel oldu maddi durumdan dolayı çocuk düşünmüyoruz hamile kalma ihtimalim var mı polikistik over kistim de var Ella kullanmalımıyım en son 14 Şubat'ta regli oldum bir uygulama regliyi 16 Mart olarak gösteriyor ovulasyon zamanımda değilim büyü ihtimalle

Biz dün akşam eşimle birlikte olduk ben usteydim hamile kalmazsın diye içime boşaldı penisi hemen çıkarmadık biraz git gel oldu maddi durumdan dolayı çocuk düşünmüyoruz hamile kalma ihtimalim var mı polikistik over kistim de var Ella kullanmalımıyım en son 14 Şubat'ta regli oldum bir uygulama regliyi 16 Mart olarak gösteriyor ovulasyon zamanımda değilim büyü ihtimalle
Tabiki hamile kalma ihtimalin var. Çocuk düşünmüyorsanız korunsaniz daha iyi. Önlem almak şart. Pcos olmak gebelige engel değil.Kist demek değil o. Yumurta çokluğu demek. Belkide birini şimdi yumurtluyosun bilemezsin yani.

Hayırlı geceler arkadaşlar ben 17 gündür adet olmadim 7.günü kan verdim gebelik çıkmadı doktor duplaston verdi ilaç bugün biti ama halen adet olmadim o gecikme süresince de hep korunmasiz ilişkiye girdik eşimle sizce hamile miyim tekrar test veriyimi?

Hayırlı geceler arkadaşlar ben 17 gündür adet olmadim 7.günü kan verdim gebelik çıkmadı doktor duplaston verdi ilaç bugün biti ama halen adet olmadim o gecikme süresince de hep korunmasiz ilişkiye girdik eşimle sizce hamile miyim tekrar test veriyimi?
İlaç bugün bitti diyorsun 10 gün içinde adetin sökülür canım. Gelmezse öyle test verirsin. Ben duphaston kullanip bittikten sonra 5. Gün oluyodum

Tabiki hamile kalma ihtimalin var. Çocuk düşünmüyorsanız korunsaniz daha iyi. Önlem almak şart. Pcos olmak gebelige engel değil.Kist demek değil o. Yumurta çokluğu demek. Belkide birini şimdi yumurtluyosun bilemezsin yaba

Sanırım stres yapmaya gerek kalmadı inanılmaz baş ağrısı ve vücudumda yanma hissi var sanki yaz günü kışlık giymişim gibi regli yaklaşıyor demek 😊

Back
X